pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 198 40 5 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #41 Chelzy .!.: Ayik olsun akpliler.Yakinda secmeninden bile memnun olmayip kapi disari eder reis :) siginacak parti ararsiniz Genişletmek için tıkla... Seçmen de bizi kandırdı demesin reis
Chelzy .!.: Ayik olsun akpliler.Yakinda secmeninden bile memnun olmayip kapi disari eder reis :) siginacak parti ararsiniz Genişletmek için tıkla... Seçmen de bizi kandırdı demesin reis
nameaver Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2016 11.339 48.952 598 5 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #42 pinoli .!.: Bence çok mantıklı çözümleri var. Daha ne desin adam? Ben şahsen düşünemezdim böyle bir çözümü. Genişletmek için tıkla... 
pinoli .!.: Bence çok mantıklı çözümleri var. Daha ne desin adam? Ben şahsen düşünemezdim böyle bir çözümü. Genişletmek için tıkla... 
E ehl-i keyf Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 3.208 5.055 158 5 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #43 Chelzy .!.: Canli yayinda Davutoglu.Yazik hala bir kukla gibi soylemek zorunda olduklarini soyluyor.Bir hoca icin ne kadar zor birsey inanmadiklarini soylemek...Acinasi. Genişletmek için tıkla... Yani kendi düşen aglamaz diycem ama boyle vasifli bir insan harcanmamali harcatmamaliydi kendini
Chelzy .!.: Canli yayinda Davutoglu.Yazik hala bir kukla gibi soylemek zorunda olduklarini soyluyor.Bir hoca icin ne kadar zor birsey inanmadiklarini soylemek...Acinasi. Genişletmek için tıkla... Yani kendi düşen aglamaz diycem ama boyle vasifli bir insan harcanmamali harcatmamaliydi kendini
Chelzy İkiz oğlan anası Pro Üye 20 Ocak 2008 15.159 31.871 1.123 5 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #44 nameaver .!.: C.başkanıda başbakanın kendi kararıdır hayırlı olsun demiş Genişletmek için tıkla... Facebook'un ilk zamanlari meshur kalipla gruplar kurulurdu.Sanirim cuk oturur simdi. "Cb'nin savurduguna inanan 30 milyon kisi bulabilirim "
nameaver .!.: C.başkanıda başbakanın kendi kararıdır hayırlı olsun demiş Genişletmek için tıkla... Facebook'un ilk zamanlari meshur kalipla gruplar kurulurdu.Sanirim cuk oturur simdi. "Cb'nin savurduguna inanan 30 milyon kisi bulabilirim "
Y yesil_zeytin_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 18.321 13.421 298 5 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #45 damat ferit olmasa binali derdim