Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damat Ferit paşayı biranda başbakan yapamaz yani onu göze alamaz.
Yardımcı yapar biraz oralarda oyalanır sonra bi bakmışız başbakan olmuş.
Bir anda bakan yaptı kimsenin de gözüne batmadı.
Sorun olacağını düşünmüyorum.![]()
bir anda enerji bakanı olduğunda sesi çıkmayan yurdum insanı başbakan olduğunda mı haykıracak![]()
Bir anda bakan yaptı kimsenin de gözüne batmadı.
Sorun olacağını düşünmüyorum.![]()
İyi yav sizimi kırcam damat olsun başbakanbir anda enerji bakanı olduğunda sesi çıkmayan yurdum insanı başbakan olduğunda mı haykıracak![]()
İyi yav sizimi kırcam damat olsun başbakan![]()
Sık elektrik kesintilerine karşı ev tipi jeneratör alın diyen enerji bakanının başbakan olmasıOlsun tabi.
Arkasındayız!
Genç bir başbakanımız olur tarihimizde ilk defa fena mı?
Aklıma çağrı merkezi açılışında, ilk tele baktığında vatandaşın dediği laf geldiUmarım binali olmaz onun şu gevrek,gevrek konuşmaları sinir bozucu uyuşuk konuşmasına uykumuzu getirtiyor , dinamik değil ,hiç haz etmem böyle yavaş ve gevşek uzatarak konuşan insanları ne kadar iticiler bir bilseler
Ayik olsun akpliler.Yakinda secmeninden bile memnun olmayip kapi disari eder reis :) siginacak parti ararsiniz![]()
Aklıma çağrı merkezi açılışında, ilk tele baktığında vatandaşın dediği laf geldi![]()
Gevrek gevrek mi yorgun yorgun mu?Evet telefondaki vatandaş bunu bir güzel azarlamıştı gevrek ,gevrek konuşmasından dolayı
C.başkanıda başbakanın kendi kararıdır hayırlı olsun demişCanli yayinda Davutoglu.Yazik hala bir kukla gibi soylemek zorunda olduklarini soyluyor.Bir hoca icin ne kadar zor birsey inanmadiklarini soylemek...Acinasi.
Sık elektrik kesintilerine karşı ev tipi jeneratör alın diyen enerji bakanının başbakan olması
Tam çözüm odaklı![]()