• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehtid ediliyorum Covid 19 kurallarına uymayan işletme

Within Temptation

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
168
53
18
25
Merhaba, öncelikle ben 12 gün önce bir güzellik merkezinden soğuk lipoliz paketi aldım gittiğim 3 seans boyunca covid 19 tedbirlerine uyumadığını söyleyerek artık seansa gelmek istemediğimi söyledim. İşletme bunu kabul etmedi ve cayma bedeli olarak benden 400 TL kadar bir para talep etti ve ödemezsem dava açacaklarını söylediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Bana ya parayı öde ya da seanslara gel yoksa evine icra gelir seçim senin dediler tehdit edildim. Ne yapmalıyım

Merhaba, öncelikle ben 12 gün önce bir güzellik merkezinden soğuk lipoliz paketi aldım gittiğim 3 seans boyunca covid 19 tedbirlerine uyumadığını söyleyerek artık seansa gelmek istemediğimi söyledim. İşletme bunu kabul etmedi ve cayma bedeli olarak benden 400 TL kadar bir para talep etti ve ödemezsem dava açacaklarını söylediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Bana ya parayı öde ya da seanslara gel yoksa evine icra gelir seçim senin dediler tehdit edildim. Ne yapmalıyım
şikayet edin tedbirlere uymadıklarına dair.

3 seans bedeli olarak 400 tl istiyorlar öylemi
Öyleyse ödeyeceksiniz

Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Gittiğiniz seansların dışındaki ücretleri ödemek zorunda değilsiniz sözleşmede böyle bir madde yoksa. Kız kardeşime de bir güzellik merkezi aynı şekilde davranıp cayma bedeli istemişti, ki onlar senet de yapmışlardı. Tüketici Hakem heyetine başvurduktan sonra merkezle görüşüldü ve borcunuz yoktur deyip senetlerini de verdiler.

Siz de covid tedbirlerine uymadıkları için polise şikayet edeceğinizi elinizde görüntüler olduğunu söyleyin

bende memnun olmadığım için vazgeçtim aynı şeyi bana söylediler ki imzalar kağıtlar falan var . avaz avaz bağırdım ehe paramı geri verdiler

Back