- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu işin geçmişi olabilir demişler bana da çok olası geldi. Yani o kız zaten bu adam tarafından taciz ediliyor ve bana başka kız getir demiş olabilir. Sizin kizinizin numarasini arkadasi bu sebwplw vermis olabilir. Diğer aile bu işin peşine düşmeyebilir. Siz peşini bırakmayın. Çocukların okulu ile de görüşün. Müdürü ve rehber öğretmeni falan bilgilendirin bence.olta atıyor adi pislik arkadaşının aylesini aradık onlarda dava açacaklar . resimleri sildim uyarınız üzerine hepinize tşk ederim
resimleri sildim evet kızımı taciz eden adam kocam kendisini aradığında kızını bekaret testine götür diye üste çıkmaya kalmış kocam delirdi bian sonra kapattı kaçtı işte pislik
devamını yasmaya elim el vermedi kızımı bakirelik testne sok diye demediğini bırakmadı
o sapık adam dedikim dedi bunu?
Diğer kız o adamı nerden tanıyormuş?Hanımlar biraz geç oldu cevap vermem kusuruma bakmayın ama o olaydan sonra işler iyicene kötüye sardı. Kızımı psikologa götürdüm mecbur kaldım çok yıprandı çocuk... Adam ceza filan almadı ,bana o kızın tel nosunu kızık kendi kız arkadaşı verdi şaka yab korkut dedi bende şaka yabtım kızı daha büyük sanıyodum kız küçükmüş bilemedim demiş serbest bırakılmış ... Mahkeme açmak istedik ama diğer kızın ailesi çocuğunu savunmak için kavgalar çıkardı . Sonunda mahalleden taşındık kızımın nosunu zaten değiştirmişdim sanal hesaplarını kapattık. Kızımın o pis adamı tanımadığı çıktı ortaya çocuğum aklandı ama olan pisikolojisine oldu .... Gözünüz açık olsun gerçekten pis bir dönemde yaşıyoruz destek olan herkeze teşekkürler
Bu ne densizlik? Diyemediniz mi '' Namusumuzu gözetmek sana mı düştü len?! '' diye?devamını yasmaya elim el vermedi kızımı bakirelik testne sok diye demediğini bırakmadı
Diğer kız meğersem arkadaşlık sitelerinde büyük adamlarla sohpet ediyormuş kızım bunu öğrendiği için kesmiş konuşmayı kızda hırs yapmışDiğer kız o adamı nerden tanıyormuş?
O aileye de yazıklar olsun, böyle adalet sistemine de.
Ona düşmüş işte namusumuzu gözetmekBu ne densizlik? Diyemediniz mi '' Namusumuzu gözetmek sana mı düştü len?! '' diye?
Namusunu gözetmek bir tek o kıza düşer. Namus da neyse.Bu ne densizlik? Diyemediniz mi '' Namusumuzu gözetmek sana mı düştü len?! '' diye?
Bi yerde patlak verdiği iyi olmuş belki de, ya o kızla konuşmaya devam etseydi kızınız? Boyundan büyük işlere kalkışan, yaşına başına bakmadan alavere dalavere çeviren o bacaksız kıza acıyamadım. Onun gibilere bişeycik olmaz, ama sizin kızınız onun tuhaf hayatına girseydi fena harcanırdı.Diğer kız meğersem arkadaşlık sitelerinde büyük adamlarla sohpet ediyormuş kızım bunu öğrendiği için kesmiş konuşmayı kızda hırs yapmış
Onu diyorum zaten, herifçi ulaşamayınca aklına gelivermiş namus.Namusunu gözetmek bir tek o kıza düşer. Namus da neyse.
Akilli değil de tuşlu tlf şart bence ufsklara.. yalniz dışarda olduğunda okuldur başka bir yerdir en azından isteyince ulaşabilirsinCocuklara telefon vermeyin dicem o da ayri mevzu. 5 yasibdaki oglum bile istiyo simdiden : (
Evladım allah inancı olan iyi bi çocuktur şükürler olsun rabbim korudu yavrumu pedegok düzleme var dedi... Şükürler olsun... Dediğin doğru bacım öylrlerine birşeycikler olmaz allah ıslah etsinBi yerde patlak verdiği iyi olmuş belki de, ya o kızla konuşmaya devam etseydi kızınız? Boyundan büyük işlere kalkışan, yaşına başına bakmadan alavere dalavere çeviren o bacaksız kıza acıyamadım. Onun gibilere bişeycik olmaz, ama sizin kızınız onun tuhaf hayatına girseydi fena harcanırdı.
Kızınız akıllıymış, uzak durmuş. ☺