• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehlikenin farkındamısınız ???

olta atıyor adi pislik arkadaşının aylesini aradık onlarda dava açacaklar . resimleri sildim uyarınız üzerine hepinize tşk ederim
Arkadaşlar bu işin geçmişi olabilir demişler bana da çok olası geldi. Yani o kız zaten bu adam tarafından taciz ediliyor ve bana başka kız getir demiş olabilir. Sizin kizinizin numarasini arkadasi bu sebwplw vermis olabilir. Diğer aile bu işin peşine düşmeyebilir. Siz peşini bırakmayın. Çocukların okulu ile de görüşün. Müdürü ve rehber öğretmeni falan bilgilendirin bence.

Belliki adam cocuga birsey yapmis ki test diye tutturuyo .Yada öbür kiz kendi numaram diye verdi kızınızin numarasını.
Tamamda manyak mı bu insanlar kıziniza birsey yaptıği ortaya ciksa zaten başı derde girer .
Adam niye ariyor eksik birsey var sanki.

resimleri sildim evet kızımı taciz eden adam kocam kendisini aradığında kızını bekaret testine götür diye üste çıkmaya kalmış kocam delirdi bian sonra kapattı kaçtı işte pislik

:KK57::KK57::KK57: Bu ne cüret yaaa...

hanımlar koşturmacadan girip cevab veremedim sizlere destek olan herkeze tşk ederim . kızıma bi doktor bulduk pedegok doktorun dediğine göre taciz boyutunda tecavüz boyutunda korkmamız gereken bi olay yok amma velakin kızımın çekingenliği onu rahatsız etmiş detay vermiyo çok . durum vahim die 2 seansa aldılar kızımı dahada gideceğiz inşaallah düzelcek . evladımıza destek oluyoz korkutmuyoz ama yine de korkuyo doktor bize üstüne gitmeyin dedi gitmiyoz da . inş. geçecek bu günlerde . adalet bakımından bi gelişme yok bekliyoz hala . kızımla az bi konuştum arkadaşının sevgilisi varmış bi tane vede bunu kızın aylesi yakalamış kızın elinden tlfnunu almışlar bu da kızımın tlfnunu istemiş benimki de vermiş o da ordan sevgilisiyle konuşmuş . kızım yemin billah ediyo iki üç defa verdim tlfnumu sadece die. nasıl bi belaya düştük aklım sırrım ermiyo aman çocuklarınıza sahip çıkın . bi gelişme olursa iyi haber gelirse adaletten size bildircem bizim için dua edin allah aşkına

Hanımlar biraz geç oldu cevap vermem kusuruma bakmayın ama o olaydan sonra işler iyicene kötüye sardı. Kızımı psikologa götürdüm mecbur kaldım çok yıprandı çocuk... Adam ceza filan almadı ,bana o kızın tel nosunu kızık kendi kız arkadaşı verdi şaka yab korkut dedi bende şaka yabtım kızı daha büyük sanıyodum kız küçükmüş bilemedim demiş serbest bırakılmış ... Mahkeme açmak istedik ama diğer kızın ailesi çocuğunu savunmak için kavgalar çıkardı . Sonunda mahalleden taşındık kızımın nosunu zaten değiştirmişdim sanal hesaplarını kapattık. Kızımın o pis adamı tanımadığı çıktı ortaya çocuğum aklandı ama olan pisikolojisine oldu .... Gözünüz açık olsun gerçekten pis bir dönemde yaşıyoruz destek olan herkeze teşekkürler

Hanımlar biraz geç oldu cevap vermem kusuruma bakmayın ama o olaydan sonra işler iyicene kötüye sardı. Kızımı psikologa götürdüm mecbur kaldım çok yıprandı çocuk... Adam ceza filan almadı ,bana o kızın tel nosunu kızık kendi kız arkadaşı verdi şaka yab korkut dedi bende şaka yabtım kızı daha büyük sanıyodum kız küçükmüş bilemedim demiş serbest bırakılmış ... Mahkeme açmak istedik ama diğer kızın ailesi çocuğunu savunmak için kavgalar çıkardı . Sonunda mahalleden taşındık kızımın nosunu zaten değiştirmişdim sanal hesaplarını kapattık. Kızımın o pis adamı tanımadığı çıktı ortaya çocuğum aklandı ama olan pisikolojisine oldu .... Gözünüz açık olsun gerçekten pis bir dönemde yaşıyoruz destek olan herkeze teşekkürler
Diğer kız o adamı nerden tanıyormuş?

O aileye de yazıklar olsun, böyle adalet sistemine de.

Diğer kız meğersem arkadaşlık sitelerinde büyük adamlarla sohpet ediyormuş kızım bunu öğrendiği için kesmiş konuşmayı kızda hırs yapmış 😟
Bi yerde patlak verdiği iyi olmuş belki de, ya o kızla konuşmaya devam etseydi kızınız? Boyundan büyük işlere kalkışan, yaşına başına bakmadan alavere dalavere çeviren o bacaksız kıza acıyamadım. Onun gibilere bişeycik olmaz, ama sizin kızınız onun tuhaf hayatına girseydi fena harcanırdı.
Kızınız akıllıymış, uzak durmuş. ☺️

Bi yerde patlak verdiği iyi olmuş belki de, ya o kızla konuşmaya devam etseydi kızınız? Boyundan büyük işlere kalkışan, yaşına başına bakmadan alavere dalavere çeviren o bacaksız kıza acıyamadım. Onun gibilere bişeycik olmaz, ama sizin kızınız onun tuhaf hayatına girseydi fena harcanırdı.
Kızınız akıllıymış, uzak durmuş. ☺
Evladım allah inancı olan iyi bi çocuktur şükürler olsun rabbim korudu yavrumu pedegok düzleme var dedi... Şükürler olsun... Dediğin doğru bacım öylrlerine birşeycikler olmaz allah ıslah etsin

Back