• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehlikenin farkındamısınız ???

anneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı engel olduk . başkalarına atdı sucu .
Dunyayi yasanamaz hale getirdiler.Diyecek bir soz bulamiyorum.Cok gecmis olsun

Bir de bunun dışında Türkiye’nin her yerinden kişilerin olduğu gruplar oluyormuş WhatsAppta herhangi biri o gruba birini aldığında tabi ki alınan kişinin numarası dağılmış oluyor buna da dikkat edin.
inş olmaz öyle bişey

inş olmaz öyle bişey
İnşallah olmaz tabi ki geçmiş olsun bu arada sizin çocuğunuzu bir de o gruplara alırlar diye demedim ama dikkatli olun bu da oluyormuş Allah korusun çocukları ya sanırım en güvenli yer ana rahmi sonrasında hep bir şey olacak korkusu

anneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı engel olduk . başkalarına atdı sucu .

Öncelikle cok cok gecmiş olsun Bu işin peşini bırakmayın kesinlikle o kızda cezasını çeksin bugün sizin kızınıza yarın başkasının kızına yapar doktor yardımı muhakaki alın okadar kötü bir zamandayız ki ortalık zulüm kaynıyor

Geçmiş olsun. Benim kafama takıldı bazı detaylar. Arayan neden sadece 1 kişi? Kızınızı bekaret testine getirmenizi istedi ama neden? Eğer bu kişi numara dağılması ile tesadüfen arayan biri olsaydi size bunlari demezdi. Siz çocuk vs. deyince korkardı. Ayrıca yaşını nereden biliyor? Bu kişi tanıdık biri muhtemelen. Karşı taraftaki kız bilinçli şekilde bu bunu yaptırmış. Kızınızın sessiz olması da enteresan? İstismar ediliyor olabilir mi? Belki de bunu yaptıran kız da sizi arayan adam tarafından ediliyor. Konuyu siz deşmeyin ama bir psikologa götürün. Kesinlikle korkutmayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Baba ile de durumu paylaşın. Bana burada numarayı dağıtmadan da fazlası var gibi geldi.

doğru dedin bacım ben götüreyim kızı bi doktora çok içine kapanık hemen başını öne eğip susuyo hiç hakkını savunamıyo
İnşallah bir an önce üstesinden gelip iyi olabilir kızınız allah böyle kötü niyetli insanlardan korusun çocuklarımızı da bizi de

Geçmiş olsun. Benim kafama takıldı bazı detaylar. Arayan neden sadece 1 kişi? Kızınızı bekaret testine getirmenizi istedi ama neden? Eğer bu kişi numara dağılması ile tesadüfen arayan biri olsaydi size bunlari demezdi. Siz çocuk vs. deyince korkardı. Ayrıca yaşını nereden biliyor? Bu kişi tanıdık biri muhtemelen. Karşı taraftaki kız bilinçli şekilde bu bunu yaptırmış. Kızınızın sessiz olması da enteresan? İstismar ediliyor olabilir mi? Belki de bunu yaptıran kız da sizi arayan adam tarafından ediliyor. Konuyu siz deşmeyin ama bir psikologa götürün. Kesinlikle korkutmayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Baba ile de durumu paylaşın. Bana burada numarayı dağıtmadan da fazlası var gibi geldi.
Aynı şeyler benim de kafama takıldı. Bu söylediklerinize aynen katılıyorum.

Konuyu okuduktan sonra sizin gibi düşündüm. İnşallah kötü bir şey çıkmaz sonucunda . Allah yardımcısı olsun ailesinin.

Umarım adalet yerini bulur o karakter yoksunu insan bile diyemediğim varlık küçücük çocuğun psikolojisini bozduğu için iyi bir ceza alır. Tabi diğer kıza da dava açın ne olursa olsun .

Aynen yazdıklarınıza katılıyorum durduk yerde neden öyle birşey desin korkup telefonu kapayabilirdi çocuklar cahillik yapabilirler hep yanımdaydı sanırsınız ama iyi bir şekilde anne babayı kandırabiliyorlar işin peşini bırakmayın iyice bir araştırın

Konuyu tam anlayamadım. Fotoğrafları silmeniz iyi olmuş da konuya ekleme yapsaydınız bari..
Neyse geçmiş olsun..

Ben şimdiden nasıl koruyup kollayacağım diye düşünüyorum. Kalbim sıkışıyor her kötü haberi okudukça..

Ayrıca anne kadar baba desteği de önemlidir. Çocuğunuzla konuşmalısınız ki sizden bir şey saklamasın.

Bugun gazetede bir haber okudum
12 yasindaki cocuga sapikca mesajlar atan 72 yasindaki pisligi sokakta olduresiye dovmusler
72 yas ve 12 yas , saka gibi gercekten , nereye gidiyor bu dunya anlamak mumkun degil

Size de cok gecmis olsun konu sahibi , davanin pesini birakmayin

Bana de lisedeyken tuhaf tuhaf wrkekler arıyordu. Kaç kere sapık dadanmısti anlatamam Lisede sevmediğim bi kız grubu vardı onlardan süphelendim ama ispat edemedim hiç.
En kötüsü böyle akran zorbaliğı sanırım insan cok zorlanıyor.Allah sabirlar versin

vazgeçmeyin adi
bunu yapacak kadar düşük karaktersiz çocukların cezasız kalmamasını istiytorum

bende aynen böyle düşündüm lütfen bir psikologdan yardım alıp işin aslı astarı nedir öğrenin
kıyamam çok masum nasıl korkuyordur şimdi :kahve:

Back