- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
Dunyayi yasanamaz hale getirdiler.Diyecek bir soz bulamiyorum.Cok gecmis olsunanneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı engel olduk . başkalarına atdı sucu .
inş olmaz öyle bişeyBir de bunun dışında Türkiye’nin her yerinden kişilerin olduğu gruplar oluyormuş WhatsAppta herhangi biri o gruba birini aldığında tabi ki alınan kişinin numarası dağılmış oluyor buna da dikkat edin.
allah rağzı olsunDunyayi yasanamaz hale getirdiler.Diyecek bir soz bulamiyorum.Cok gecmis olsun
İnşallah olmaz tabi ki geçmiş olsun bu arada sizin çocuğunuzu bir de o gruplara alırlar diye demedim ama dikkatli olun bu da oluyormuş Allah korusun çocukları ya sanırım en güvenli yer ana rahmi sonrasında hep bir şey olacak korkusuinş olmaz öyle bişey
anneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı engel olduk . başkalarına atdı sucu .
İnşallah bir an önce üstesinden gelip iyi olabilir kızınız allah böyle kötü niyetli insanlardan korusun çocuklarımızı da bizi dedoğru dedin bacım ben götüreyim kızı bi doktora çok içine kapanık hemen başını öne eğip susuyo hiç hakkını savunamıyo
Aynı şeyler benim de kafama takıldı. Bu söylediklerinize aynen katılıyorum.Geçmiş olsun. Benim kafama takıldı bazı detaylar. Arayan neden sadece 1 kişi? Kızınızı bekaret testine getirmenizi istedi ama neden? Eğer bu kişi numara dağılması ile tesadüfen arayan biri olsaydi size bunlari demezdi. Siz çocuk vs. deyince korkardı. Ayrıca yaşını nereden biliyor? Bu kişi tanıdık biri muhtemelen. Karşı taraftaki kız bilinçli şekilde bu bunu yaptırmış. Kızınızın sessiz olması da enteresan? İstismar ediliyor olabilir mi? Belki de bunu yaptıran kız da sizi arayan adam tarafından ediliyor. Konuyu siz deşmeyin ama bir psikologa götürün. Kesinlikle korkutmayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Baba ile de durumu paylaşın. Bana burada numarayı dağıtmadan da fazlası var gibi geldi.
Geçmiş olsun. Benim kafama takıldı bazı detaylar. Arayan neden sadece 1 kişi? Kızınızı bekaret testine getirmenizi istedi ama neden? Eğer bu kişi numara dağılması ile tesadüfen arayan biri olsaydi size bunlari demezdi. Siz çocuk vs. deyince korkardı. Ayrıca yaşını nereden biliyor? Bu kişi tanıdık biri muhtemelen. Karşı taraftaki kız bilinçli şekilde bu bunu yaptırmış. Kızınızın sessiz olması da enteresan? İstismar ediliyor olabilir mi? Belki de bunu yaptıran kız da sizi arayan adam tarafından ediliyor. Konuyu siz deşmeyin ama bir psikologa götürün. Kesinlikle korkutmayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Baba ile de durumu paylaşın. Bana burada numarayı dağıtmadan da fazlası var gibi geldi.
Aynen yazdıklarınıza katılıyorum durduk yerde neden öyle birşey desin korkup telefonu kapayabilirdi çocuklar cahillik yapabilirler hep yanımdaydı sanırsınız ama iyi bir şekilde anne babayı kandırabiliyorlar işin peşini bırakmayın iyice bir araştırınGeçmiş olsun. Benim kafama takıldı bazı detaylar. Arayan neden sadece 1 kişi? Kızınızı bekaret testine getirmenizi istedi ama neden? Eğer bu kişi numara dağılması ile tesadüfen arayan biri olsaydi size bunlari demezdi. Siz çocuk vs. deyince korkardı. Ayrıca yaşını nereden biliyor? Bu kişi tanıdık biri muhtemelen. Karşı taraftaki kız bilinçli şekilde bu bunu yaptırmış. Kızınızın sessiz olması da enteresan? İstismar ediliyor olabilir mi? Belki de bunu yaptıran kız da sizi arayan adam tarafından ediliyor. Konuyu siz deşmeyin ama bir psikologa götürün. Kesinlikle korkutmayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Baba ile de durumu paylaşın. Bana burada numarayı dağıtmadan da fazlası var gibi geldi.
devamını yasmaya elim el vermedi kızımı bakirelik testne sok diye demediğini bırakmadı
bende aynen böyle düşündüm lütfen bir psikologdan yardım alıp işin aslı astarı nedir öğreninGeçmiş olsun. Benim kafama takıldı bazı detaylar. Arayan neden sadece 1 kişi? Kızınızı bekaret testine getirmenizi istedi ama neden? Eğer bu kişi numara dağılması ile tesadüfen arayan biri olsaydi size bunlari demezdi. Siz çocuk vs. deyince korkardı. Ayrıca yaşını nereden biliyor? Bu kişi tanıdık biri muhtemelen. Karşı taraftaki kız bilinçli şekilde bu bunu yaptırmış. Kızınızın sessiz olması da enteresan? İstismar ediliyor olabilir mi? Belki de bunu yaptıran kız da sizi arayan adam tarafından ediliyor. Konuyu siz deşmeyin ama bir psikologa götürün. Kesinlikle korkutmayın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Baba ile de durumu paylaşın. Bana burada numarayı dağıtmadan da fazlası var gibi geldi.
Kim ?devamını yasmaya elim el vermedi kızımı bakirelik testne sok diye demediğini bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?