Off of dicek bişey bulamadım s....siz adiler yadevamını yasmaya elim el vermedi kızımı bakirelik testne sok diye demediğini bırakmadı
Olayı direkt yargıya intikal ettirin.
evladım nasıl eli ayağı titriyodu anlatamamOff of dicek bişey bulamadım s....siz adiler ya
tmm resimleri sileyim ohalRezil utanmazlar... ne oldu bu insanlara anlamıyorum? Hep mi boyleydi? Sadece artik duyabiliyoruz,bilgi hizli yayılıyor diye mi ? Yoksa devir gerçekten her geçen gün böyle daha mi kötü oluyor ???Çok korkunç !!!!
Ama bence siz yine de bir avukata filan danışmadan, bu numarayı böyle açık yayinlamasaydiniz. haklıyken ,haksiz duruma düşmeyin. Bazen herşey tersine dönüyor çünkü güzel memleketimizde ! :/
olta atıyor adi pislik arkadaşının aylesini aradık onlarda dava açacaklar . resimleri sildim uyarınız üzerine hepinize tşk ederimTam olarak anlayamadım. Kızınızın numarasını arkadaşı mı dağıtmış yoksa bu kişi olta mı atıyor?
tmm resimleri sileyim ohal
evladım nasıl eli ayağı titriyodu anlatamam
anlatmadı bakdım ağlıyor yakaladım elinde tlfnu korkmuş kızarım die yazıkÇocuğunuzun size anlatması,paylaşması çok iyi olmuş.Yazık korkmuştur tabiki. Allah herkesin çocuğunu böyle insan demeye bile utandığım mahlukattan korusun. İyi insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?