anneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı engel olduk . başkalarına atdı sucu .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Rezil utanmazlar... ne oldu bu insanlara anlamıyorum? Hep mi boyleydi? Sadece artik duyabiliyoruz,bilgi hizli yayılıyor diye mi ? Yoksa devir gerçekten her geçen gün böyle daha mi kötü oluyor ???Çok korkunç !!!!
Ama bence siz yine de bir avukata filan danışmadan, bu numarayı böyle açık yayinlamasaydiniz. haklıyken ,haksiz duruma düşmeyin. Bazen herşey tersine dönüyor çünkü güzel memleketimizde ! :/
Ama bence siz yine de bir avukata filan danışmadan, bu numarayı böyle açık yayinlamasaydiniz. haklıyken ,haksiz duruma düşmeyin. Bazen herşey tersine dönüyor çünkü güzel memleketimizde ! :/
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Off of dicek bişey bulamadım s....siz adiler yadevamını yasmaya elim el vermedi kızımı bakirelik testne sok diye demediğini bırakmadı
- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
nöbetci savcılığa verdik
Olayı direkt yargıya intikal ettirin.
- 30 Ocak 2018
- 2.336
- 3.100
- 133
- 34
- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
evladım nasıl eli ayağı titriyodu anlatamamOff of dicek bişey bulamadım s....siz adiler ya
tmm resimleri sileyim ohalRezil utanmazlar... ne oldu bu insanlara anlamıyorum? Hep mi boyleydi? Sadece artik duyabiliyoruz,bilgi hizli yayılıyor diye mi ? Yoksa devir gerçekten her geçen gün böyle daha mi kötü oluyor ???Çok korkunç !!!!
olta atıyor adi pislik arkadaşının aylesini aradık onlarda dava açacaklar . resimleri sildim uyarınız üzerine hepinize tşk ederimTam olarak anlayamadım. Kızınızın numarasını arkadaşı mı dağıtmış yoksa bu kişi olta mı atıyor?
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
tmm resimleri sileyim ohal
Bence en iyisi , bide suçlu durumuna düşmeyin .
- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
evladım nasıl eli ayağı titriyodu anlatamam
Çocuğunuzun size anlatması,paylaşması çok iyi olmuş.Yazık korkmuştur tabiki. Allah herkesin çocuğunu böyle insan demeye bile utandığım mahlukattan korusun. İyi insanlarla karşılaştırsın.
anlatmadı bakdım ağlıyor yakaladım elinde tlfnu korkmuş kızarım die yazıkÇocuğunuzun size anlatması,paylaşması çok iyi olmuş.Yazık korkmuştur tabiki. Allah herkesin çocuğunu böyle insan demeye bile utandığım mahlukattan korusun. İyi insanlarla karşılaştırsın.
- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
İnanın okurken elim ayagım titredi çocuğum yok ama o yaslarda kuzenim kardeşim var bu aralar en hassas olduğum konu bu ne olacak böyle diye Allah kahretsin bunları, bi an önce bu kişi cezalandırışmalı ve bu konularda artık devlet bi çare bulmalı
böyle sapıkların cezalandırılması için illa çocuğun basına bişey mi gelmesi gerekiyor, çocuklar zarar görmeden böyle zihniyettekiler direk cezalandırılmalı başka yolu yok
böyle sapıkların cezalandırılması için illa çocuğun basına bişey mi gelmesi gerekiyor, çocuklar zarar görmeden böyle zihniyettekiler direk cezalandırılmalı başka yolu yok