• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit edildim

Nsrnbkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
26
17
3
27
Bir ay oldu tehdit edileli. Görüntülü konusurken alınan video kayitlari varmis. Goruntuler acik degil dekolte tarzi ama sorun olusturabilir. Engelledim tehdidinden sonra. Engelledikten sonra ulasmaya calismadi tekrar tehdit etmedi. Dediklerini de yapmadı. Ama hala korkuyorum yapabilir mi? Korkutmak icin mi yapti?

Güncelleme

Sordum bunları yapmana değdi mi diye paylaşmana değdi mi diye. Paylaşmadım dedi ama canimi sıkma paylasirim dedi bir daha yazma bana dedi bende tehdit suç dedim. İyi yaptim mi bilmiyorum sizce?

Son düzenleme:
Korkutmak içindir sinmeyin sakın korktuğunuzu anlarsa devam eder.Tehdit mesajlarını saklayın herhangi bir durumda şikayet için.
İki gün önce stalkladım ve hayatina devam ediyor gayet mutlu ve yeni bi ise baslamis, pesimi birakmistir diye dusunuyorum ama hala korkuyorum deli gibi

Böyle tipleri çok mu arıyorsunuz.

Kişi belli eder kendini zaten tipinden, tavrından 🤦🏼

Dekoltenin nesi bu kadar sorun oluşturabilir? Zaten giydiğiniz bişeyse.
Değilse tanımadığınız adamlara nasıl açabiliyorsunuz kendinizi?

Hiç bir halt yapamaz. Polise veririm seni de üste çık. Yaparsada en fazla ne olabilir? Ailen en fazla ne yapabilir?

Böyle tipleri çok mu arıyorsunuz.

Kişi belli eder kendini zaten tipinden, tavrından 🤦🏼

Dekoltenin nesi bu kadar sorun oluşturabilir? Zaten giydiğiniz bişeyse.
Değilse tanımadığınız adamlara nasıl açabiliyorsunuz kendinizi?

Hiç bir halt yapamaz. Polise veririm seni de üste çık. Yaparsada en fazla ne olabilir? Ailen en fazla ne yapabilir?
Hatamın farkındayım zaten vicdan azabı cekiyorum. Ailem kotu bir sey yapmaz ama kizarlar ve uzulurler.

İki gün önce stalkladım ve hayatina devam ediyor gayet mutlu ve yeni bi ise baslamis, pesimi birakmistir diye dusunuyorum ama hala korkuyorum deli gibi
Stalk falan yapmayın..Sizi neyle tehdit ediyor?Eger tekrarlarsa sizde onu tehdit edin seni savcılığa şikayet ederim tüm çevrene iş yerine rezil ederim diye

Stalk falan yapmayın..Sizi neyle tehdit ediyor?Eger tekrarlarsa sizde onu tehdit edin seni savcılığa şikayet ederim tüm çevrene iş yerine rezil ederim diye
Ailene internete yayarim eger daha fazla acik fotograf atmazsan dedi, ssleri var elimde tehdit ettigi, hatta iliskimiz sirasinda benden surekli cinsel bir seyler bekliyordu istemiyorum diyordum agliyordum istmeiyorum diye kizdigim yerlerin ssi bile var taciz diye kanit sunabilir miyim eger yine tehdit ederse

Şantaj bir suçtur. Kabul edilemez.
Siz de bu dekolte konusundan şikayetçiyseniz, internet ortamında daha dikkatli olun. Sevgiler

Ailene internete yayarim eger daha fazla acik fotograf atmazsan dedi, ssleri var elimde tehdit ettigi, hatta iliskimiz sirasinda benden surekli cinsel bir seyler bekliyordu istemiyorum diyordum agliyordum istmeiyorum diye kizdigim yerlerin ssi bile var taciz diye kanit sunabilir miyim eger yine tehdit ederse
Taciz diye olur mu bilmem ama şantaj yada tehditten dava açabilirsiniz..Korkmayın bir b.k yiyemez zaten sesi de çıkmıyormus 1 aydır yapicak olsa bu kadar beklemezdi herhalde..

Korkuyorum hala birilerinin rahatlatmasina ihtiyacim var bir aydir uyku uyuyamiyorum ilk gunki gibi korkuyorum
Eski konunuzdan devam edin o zaman, o konuya yorum yazanlar da devam ederdi yazmaya.
İnsanlara güvenmek konusunda artık daha dikkatli olursunuz umarım.

Back