- 15 Aralık 2017
- 585
- 517
- 38
-
- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
Amiinn Rabbim gönlüne göre versin, hayırlısıyla işin gücün rast gitsin ben de okudum kolaylıkla olsun inşaallahSALAT I TEFRİCİYE
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
NİYET : Allah'ım kalbimdeki iş kapısının tüm yolları bana açılsın kolaylıkla kuradan çıkayım atamam olsun
Çok teşekkür ediyorum cnmAmiinn Rabbim gönlüne göre versin, hayırlısıyla işin gücün rast gitsin ben de okudum kolaylıkla olsun inşaallah
Rabbim hepimize en güzel ve kolayını versin teşekkür ederim cnmmOkuyorum hemen,Rabbim gönlüne göre hatta senin için en güzelini versin canım.
10 kez okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnSALAT I TEFRİCİYE
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
NİYET : Allah'ım kalbimdeki iş kapısının tüm yolları bana açılsın kolaylıkla kuradan çıkayım atamam olsun
Cnm çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin10 kez okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn
Allah gönlünüze göre atamanızı nasip etsin.53 okurum.
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah30 okudum
Kalan 4.270