- 15 Aralık 2017
- 585
- 513
- 38
- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
2003.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 aldım2003.545
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah20 okudum canım hayırlı atamaların olsun inşaallah.
2100 kaldı
2 adet okuyabildim. Allah dualarınızı kabul etsin. Çalışınca böyle oluyorSALAT I TEFRİCİYE
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
NİYET : Allah'ım kalbimdeki iş kapısının tüm yolları bana açılsın kolaylıkla kuradan çıkayım atamam olsun
Cnm çok teşekkür ederim bir adette okusan bnm için çok değerli amin sende bnm için çok değerli çok teşekkür ederim2 adet okuyabildim. Allah dualarınızı kabul etsin. Çalışınca böyle oluyor
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah48 aldım
Kalan 1550
Amin hepimizin hayır duaları kabul olur inşallahÇok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah30 okudum
Kalan 1.220
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaallah