Mutfak Püf Noktaları teflon tencere icin ne önerirsiniz??

a.s.tesekkur ederim arkadaşlaar tefalin duduklusunden de cok memnundum teflonundan da emin oldum.hepinize tesekkurlerrrr

Mehtap da tencere üretiyor sanırım. onada bak bi derim.
Tencerenin taban kalınlığına dikkat etmek lazım. ınce taban ısıyı hemen aldığı için yemeği yakıyor. Düdüklülerdede aynı.

arkadaşlar ben de tefal teflon tencere almak istiyorum siz hangi seriyi kullanıyorsunuz?evidence mi perfence mi elegance mı??

Kısa bir sre de olsa bir teflon tencere firmasına çalıştım. Üretici firma idi kendileri hatta şu an kendisininTMSF ile başı dertte yeğeni de cezaevinde cinayetten 200 gün sonra ancak teslim oldu beyfendi...
Teflon tencereler genellikle elde yıkanmalıdır, makinede yıkamaya dayanıklı olanlar da var, elde yıkamak stemiyorsanız bunları tercih edebilirsiniz....
FAkat teflon tencerede yemek pişirdikten sonra hemen tüketmelisiniz, ada başka bir tencereye aktarma yapmalısınız Tefon tencerede yemek saklamak çok tehlikeli...
Teflon tencerenin sıcak soğuk teması sıkıntılıdır.. Yani atyorum köfte kızarttğınız vir tavayı aman yağ donmasın diye suyn altına tutarsanız teflonda gözle görünmeyen çatlaklar oluşur...
Aynı şekilde buzdolabına giren teflondan bir daha hayır gelmez...

En sağlıklısı çelik ve döküm tencerelerdir.. döküm tencere ısyı uzun süre muhafaza eder, ve ısıyı eşit yayar.. En güzel et yemeklerini döküm tencerede yapabilirsiniz....
Bence her eve lazım teflnlardan sadece 1 adet pilav için tencere ve 2 farklı ebatta yağsız kızartma için tava blundurmanız yeterli... Daha fazlası hem gereksiz hem kullanışsız....

verdigin bilgiler icin cok sagol..

tefal eternitiy jumbo gibi markalara boşuna para saçmayın derim taç marka teflonlar hepsinden daha kaliteli

katılıyorum arkadaşıma
jumbo harika,
diğer markalardanda var ama jumbo tek benim için dökme teflonda

Eternity hakkında çok olumsuz yorumlar duyuyordum.
Geçen hafta alışverişte özellikle bir mağaza çalışanına sordum.İflas etmiş ve kapanmış fabrikası. Bayan sakın almayın hakkınızı arayamazsınız dedi..
Biz cem kullanıyoruz çok da memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…