- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
ben tefal set aldim yeni ama kullanmak nasip olmadi..
Thermo-spot teknoloji ile mükemmel pişirme
Her türlü aksesuar kullanımına uygun, üstün performanslı ve sağlam Tefal expert pro yapışmaz kaplama, 4 iç katman ve 1 dış katmandan oluşan kalın tabakası ile çizilmelere karşı maksimum dayanıklı
Darbelere karşı dayanıklı diffusal tabanı sayesinde son derece hızlı ve homojen ısı dağılımı sağlar
Buhar çıkışını ayarlamanıza imkan veren kulplara sahip zarif tasarımlı cam kapaklar mükemmel bir pişirme kontrolü sağlar.
Son derece şık iç ve dış yüzey kaplamalar kolayca temizlenecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır
22 cm yumurta tavası
24 cm kısa tencere + cam kapak
28 cm kısaa tencere + cam kapak
20 cm derin tencere + cam kapak
28cm wok tava
30 cm tava
26 cm tava
benim hosuma gitti, inceledim..
Thermo-spot teknoloji ile mükemmel pişirme
Her türlü aksesuar kullanımına uygun, üstün performanslı ve sağlam Tefal expert pro yapışmaz kaplama, 4 iç katman ve 1 dış katmandan oluşan kalın tabakası ile çizilmelere karşı maksimum dayanıklı
Darbelere karşı dayanıklı diffusal tabanı sayesinde son derece hızlı ve homojen ısı dağılımı sağlar
Buhar çıkışını ayarlamanıza imkan veren kulplara sahip zarif tasarımlı cam kapaklar mükemmel bir pişirme kontrolü sağlar.
Son derece şık iç ve dış yüzey kaplamalar kolayca temizlenecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır
22 cm yumurta tavası
24 cm kısa tencere + cam kapak
28 cm kısaa tencere + cam kapak
20 cm derin tencere + cam kapak
28cm wok tava
30 cm tava
26 cm tava
benim hosuma gitti, inceledim..