essenin teflonlariarkadaşlar bütün teflonlarda tefal dahil 200C den sonra sağlığa zararlı kansorojen madde açığa çıkıyor.
yani her yemek pişirdiğinizde yiyeceğe geçiyor.bu yüzden A.B.D ve avrupa ülkelerinde kullanımı yasaklanmış vede üretilmiyormuş.şuanda türkiyede sadece esse mağazalarında ve sanırım sanal ortamdada satılan bi yanmaz yapışmaz seramik cam karışımlı bi malzemeden yapılmış tavalar var.450c ye kadar sağlığa zararlı hiçbirşey oluşturmayan tavalar bunlar.(zaten 450 c yi evde geçmek imkansız)biz evimizdede bundanve demir döküm tava kullanıyoruz.kendimede bu tavadan alıcam.adı green peas gibi bir adı var.şiddetle tavsiye ederim.
Eternity alma hangsini alırsan al eternity beni mafetti simdi çöpe attım 2 yıl oldu alalı.Sakın sakın...
Green Pan : the original arkadaşalr bu sitede teflon gibi zararlı olmayan cam seramik tavalardan bahsediliyor.Dili olan çevirebilir.
hmm essede var sanirim greenpan olarak gordum az once nette oyleyse yapismaz oldugu icin bunlardan almak daha mantikli sanirim..
Beyaz ben de gormedim canim sanirsam ama fiyat olarak da fazla pahali diil bunlar..Kullanan arkadaslar var mi acaba..:sm_confused:evet canım esse'de ben de görmüştüm.Satıcı elemana danıştım fakat o da birşey bilmiyormuş fazla.Birde esse 'de dışı beyaz olandan yoktu yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?