- Konu Sahibi tatliturta
-
Merhaba arkadaşlar 2013 gelini olacağım inşallah o yüzden şimdiden çeyiz hazırlıklarına başlayayım dedim..
Küçük ev aletlerini araştırırken tefalin cicili bicili aletlerine bi merak saldım anlatamam
Actifry fritöz : bu fritözden kimisi çok memnun kimi yerden yere vuruyor bir türlü karar veremedim o yüzden. Ama bu kadar az yağ ile bu kadar güzel yemekler çıkaranını da görmedim :/ kararsızım kullananlar yardımcı olabilir mi/
Yoğurtcum : Yoğurt delisiyimdiralsam mı almasam mı çok kararsız kaldım.Annem yoğurt makinesine de para verilir mi gibilerinden triplere girdi Ama bilmiyorum ya alsam mı almasam mı.. Bir de bu makine de hangi tarz süt kullanılıyor.. Sütçülerden alma süt mü hazır süt mü? :/ Kullananlar yorumlarsa sevinirim..
sizinde kullandığınız başka küçük ev aletleriniz varsa (kıyaslama yapacağınız ya da çok memnun olduğunuz) ve yorumlarsanız çok memnun olurum arkadaşlar :)
Merhaba arkadaşlar 2013 gelini olacağım inşallah o yüzden şimdiden çeyiz hazırlıklarına başlayayım dedim..
Küçük ev aletlerini araştırırken tefalin cicili bicili aletlerine bi merak saldım anlatamam
Actifry fritöz : bu fritözden kimisi çok memnun kimi yerden yere vuruyor bir türlü karar veremedim o yüzden. Ama bu kadar az yağ ile bu kadar güzel yemekler çıkaranını da görmedim :/ kararsızım kullananlar yardımcı olabilir mi/
Yoğurtcum : Yoğurt delisiyimdiralsam mı almasam mı çok kararsız kaldım.Annem yoğurt makinesine de para verilir mi gibilerinden triplere girdi Ama bilmiyorum ya alsam mı almasam mı.. Bir de bu makine de hangi tarz süt kullanılıyor.. Sütçülerden alma süt mü hazır süt mü? :/ Kullananlar yorumlarsa sevinirim..
sizinde kullandığınız başka küçük ev aletleriniz varsa (kıyaslama yapacağınız ya da çok memnun olduğunuz) ve yorumlarsanız çok memnun olurum arkadaşlar :)
sanirim fritozu kast etmedin degil mi?mrb. ürünleri kullanmıyorum ama satışını yapıyorum:)
öncelikle küçük ev aletlerinde tercih etmeni tavsiye ettiğim marka PHILIPS:) ama tefalin yoğurtçusu cok güzel al derim ben.kullandığın süt farketmiyo canm.sadece istediğin kıvamın ayarını yapmak senin elinde .
sanirim fritozu kast etmedin degil mi?
yo fritözü kast ediyorum phılıps aırfry daha iyi actıfry'dN VE küçük ev aletleri tefalle fena kapışır BnCe:)
yoğurtçusunu bilemem tatlım ama actfiry kullanıorum ben çok çok memnunum fakat kızrtmaların tadı yagda piştiği gibi diil tabi biraz yavan gelebilir ama ben sevsdim vıcık vıcık yagdansa yavan olması problem diil bence patatesleri iri dograrsan yumusak incecik dograrsan kıtır kıtır oluyo zevkine kalmış köfteyi 8 dk da kızartıyo tavuk soteyi 15 dk da yapıyo biber kızartmnasına bayılıyorum ve o kadar yağsızki üstüne yoğurt dökünce hiçde yavan gelmiyo fakat büyükçe bi alet yer sıkıntın varsa problem olabilir ve parçalaro çok büyük temizliği problem diil iki dk elde akıtır koyarım diosan yerine kesinlikle ama kesinlikle al çok sağlıklıben kendi kaşıgını kybettim yemek kaşıgıyla ölçüorum:)
bende blendır setı var ama ben hıç memnun değilim bir kere çırpıcısı ile kek yapmaya calışıyosunuz her yere fırlatıyor kek malzemesını mutfak dolaplarını temızlemekten canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?