- Konu Sahibi tatliturta
Merhaba arkadaşlar 2013 gelini olacağım inşallah o yüzden şimdiden çeyiz hazırlıklarına başlayayım dedim..
Küçük ev aletlerini araştırırken tefalin cicili bicili aletlerine bi merak saldım anlatamam
Actifry fritöz : bu fritözden kimisi çok memnun kimi yerden yere vuruyor bir türlü karar veremedim o yüzden. Ama bu kadar az yağ ile bu kadar güzel yemekler çıkaranını da görmedim :/ kararsızım kullananlar yardımcı olabilir mi/
Yoğurtcum : Yoğurt delisiyimdir
alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım.Annem yoğurt makinesine de para verilir mi gibilerinden triplere girdi
Ama bilmiyorum ya alsam mı almasam mı.. Bir de bu makine de hangi tarz süt kullanılıyor.. Sütçülerden alma süt mü hazır süt mü? :/ Kullananlar yorumlarsa sevinirim..
sizinde kullandığınız başka küçük ev aletleriniz varsa (kıyaslama yapacağınız ya da çok memnun olduğunuz) ve yorumlarsanız çok memnun olurum arkadaşlar :)
Küçük ev aletlerini araştırırken tefalin cicili bicili aletlerine bi merak saldım anlatamam

Actifry fritöz : bu fritözden kimisi çok memnun kimi yerden yere vuruyor bir türlü karar veremedim o yüzden. Ama bu kadar az yağ ile bu kadar güzel yemekler çıkaranını da görmedim :/ kararsızım kullananlar yardımcı olabilir mi/
Yoğurtcum : Yoğurt delisiyimdir

sizinde kullandığınız başka küçük ev aletleriniz varsa (kıyaslama yapacağınız ya da çok memnun olduğunuz) ve yorumlarsanız çok memnun olurum arkadaşlar :)