Ben bir süredir çeyizim için düdüklü tencere almayı düşünüyorum. Tefalin beğendiğim 2 tane düdüklü tenceresi, var. Biri nutricook, diğeri ise acticook. nutricook görüntü olarak çok hoş ve hızlı pişiriyormuş ve 4 programı varmış. acticook'un ise 2 programı var, sapları katlanabiliyor böylece dolap içinde daha az yer kaplıyor ve diğerinden daha hızlı pişirdiği iddia ediliyor.. Aslında benim için bu özellikleri değil de asıl şu özelliği düşündürüyor. Acticookun 2 tenceresi var, 8 ve 4.5 lt olarak, düdüklünün kapağı her iki tencereye uyuyor böylece yemeğe göre rahatlıkla kullanım sağlıyor, ama nutricookun çift tencere özelliği bulunmuyor. Acaba bu tencereleri kullanan var mı? Bu tencereleri önerir misiniz acaba? Ya da hangisini önerirsiniz?
Acticookun setini geçen sene arkadaşıma aldık.çok memnun kaldı.çok överek anlatıyor.2 tencere olmasından çok memnun.yemegin durumuna göre büyükte yada küçükte pişiriyor.bende çok begendim.çeyizime alıcam inşallah
Acticookun setini geçen sene arkadaşıma aldık.çok memnun kaldı.çok överek anlatıyor.2 tencere olmasından çok memnun.yemegin durumuna göre büyükte yada küçükte pişiriyor.bende çok begendim.çeyizime alıcam inşallah
Ben çeyizim içim nutricook 8 lt aldım bir kaç kez kullandım deneme amaçlı acticookla fonksiyonlarını karşılaştırarak almıştım ama diğerini kullanmadığım için sana çok yardımcı olamayacağım.. Sadece benim pişmanlığım 8 lt almış olmam oldu acaip büyük o zaman (geçen yıl)6 lt'si yoktu sanırım veya kampanyalı değildi bilmiyorum ben internetten oldukça hesaplı almıştım 370tl'ye sadece..İnternetteki yorumları oku derim alışveriş sitelerindeki ..
Ben de nutricook kullanıyorum, çok memnunum. Evet, hacim olarak biraz büyük ama benim için hiç sorun olmadı bu. Şimdi daha küçüğü çıkmış, elbette tercih edilebilir. Kalabalık misafirlerde de çok işe yarıyor, kısıtlı zamanda çorbanın hemen arkasından ana yemeği de bu tencerede yapıyorum, işim daha çabuk bitiyor. Acticook'un da iki tencere olması güzelmiş, ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum...
Görüşlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim:)
Nutricook hakkında bende pek çok yorum okudum, herkes memnun, ama acticook çift tencere olmasından dolayı daha kullanışlı gibi sanırım.. Ama acticook hakkında ne olumlu ne de olumsuz bir yorum bulamadım ne yazık ki..
Acticook kullanan kimse yok mu arkadaşlar? Bu düdüklüyü ya kimse tercih etmiyor, ya da çok yeni olduğunu için henüz kullanan olmadı sanırım.
Canım ben tefalin 4.5 luk clipsosunu kullanıyorum çok ama çok memnunum. Nutricookla acticooku hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama tefalin düdüklü tenceresinde çok sorun yaşayacağını da sanmam açıkçası. Ben senin yerinde olsaydım ikili seti alırdım. Daha pratik diğerinden bence. Güle güle kullan şimdiden canım :)
ben biraz şekilciyim..
ben düdüklü aldıktan 3 hafta sonra nutrıcook cıkmştı çok üzülmüştüm...
sonra 8 lt oldugu ıcın ıyıkı dedım bekelesem bıle 8 lt fazlaydı yıne almazdım...
ama şimdi 6 lt görünce bence gayet ıyı...ama bu kadar sğrede bekleyemezdım..
ablam evde 6 kişi ona bile 6 lt yetıyo ....bence 8 lt çok gereksız.....sankı hergun davet mı verıyoz evde...
zaten benım düdüklü eskımeye başladı bile kapagını yere düşürdüm ve kapama yerininin birini kırdım...
ben dün aldım nutricook 4 programlı 6 lt lik diğer 8 lt lik kalabalık aileler için daha iyi bende çeyiz için aldım o yüzden küçük daha avantajlı geldi bana
4,5 lt lik de gözüme çok ufak geldi sanki
bende 8 ltlik nutricook var inanılmaz memnunum.4 programlı olması ve akıllı saatiyle benim gibi düdüklüden tırsanlar için oldukça anlaşılır.tencerenin buyuk olması onu hemen hemen hergün kullanmama engel olmuyor.her şeyi nerdeyse onda pişiriyorum.besin değerlerini koruyor.diğerinin tek avantajı iki tencere olması.
arkadaşlar bu nutricook ve acticook u yıkarken hangi parçaları çıkartıyorsunuz sadece saati çıkartmanız yeterlimi acaba? yoksa saatin yerleştiği hazneyide çıkartıyormusunuz?
Kizlar bende nutricook aldim gecen sene ve 1 senedir dolapta yatiyor. Çünkü düdüklü tencereden cok korkuyorum. Anneminki kucukken yanimda patlamisti. Nasil kullanilir bilmiyorum nutricook. Kitap var yaninda ama hicbisey anlamadim nasil kullaniliyor banada anlatsaniz olurmu et haslamak istiyorum. Millet fasulye fln bile yapiyormus. Nasil yapicam ben
Merhabaaa arkadaslar bana yardım edın lutfen aranızda tefal nutricook kullanan var sanırım benım sıze sorum bana hedıye geldı nutricook 8 lt ama bırturlu kullanamıyorum yanı nasıl kullanacagımı bılemıyorum bır turlu mesela ben ıcınde dana antrıkot veya dana kusbası haslamak ıstıyorum sade sekılde ama kac dk olacagını bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfen ne olur yardım edınm elımde var ama bılemıyorum