Düdüklü tencere alacağım ama Tefal ve Fissler arasında kararsız kaldım. İnternetten okuduğum yorumlara göre Fissler daha iyiymiş ama çevremde kullanan olmadığı için hiç bir bilgim yok. Her ikisini de kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Selamlar..
Bende hem fissler var hem tefal.İkisini de aktif olarak kullanıyorum.Aslında ikisi de iyi.fissler daha hızlı pişiriyor,ama bendeki modelinin kapağı çevirmeli daha zor kapanıyor.Tefalin saat ayarı,buharda pişirme özellikleri daha kapsamlı.Ben fissleri topluca nohut,buğday,et haşlayacaksam ya da direk yemek yapacaksam kullanıyorum.Tefali ise buharlı pişirme de sebzelerde kullanıyorum.Nutricook modeli var bende mesela mercimek çorbasının sadece malzemeleri atıyorsunuz o yapıyor.Ben olsam tefal alırdım.
düdüklü tencere alacağım ama tefal ve fissler arasında kararsız kaldım. Internetten okuduğum yorumlara göre fissler daha iyiymiş ama çevremde kullanan olmadığı için hiç bir bilgim yok. Her ikisini de kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Selamlar..