Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende de tefal clipso var ama memnun değilim kısa sürede pişirmiyor kapagı tam kapanmıyormus gibi kapatsamda hareket ediyor. birde normalde piserken düdüğünden havanın cıkmaması gerekmiyor mu? benimkinde sürekli havası cıkıyor
benide kayınvalidem takıntı haline getirtti. bu nasıl tencere böyle olmaması lazım bir ögrenemedin kullanımını kapatmasını mı yapamıyorsun diyor :95:
Kızlar lütfen bana da yardım edin bende 2 yıl önce almıştım çeyizime tefal Clipso mavi kapaklı düdüklüden ilk yemeğimi bugün pişirdim, eşim kuru fasülye istedi, bi gece önceden ıslatmıştım fasülyeleri düdüklüme koyup önce yumuşasın diye 25 dk kadar haşladım, iyi haşlandığını düşünüp tencere soğuduktan sonra açtım kapağını, fakat fasülyeler hala taş gibi serttisonra yeniden kapağını kapattım yarım saat kadar haşlanmasını bekledim tekrar açtım ama yinede çok yumuşamamıştı
...iftarda yaklaştı mecburen malzemelerini koyup kaynattım ağzını kapatmadan, fakat yinede çok yumuşak olmadı.. Fasülyeden mi yoksa tencereden mi anlamadım, annemin 20 yıllık düdüklü tenceresiyle yapıyoduk hep daha önce, hiç zorlanmadım en fazla 40 dk da süper haşlıyordu kuru fasülyeyi, şimdi ilk fasülyemde hüsrana uğradım.. Lütfen tecrübeli arkadaşlar Clipsoda kurufasülyeyi nasıl yapıyorsunuz benim yanlışım nerde? yarım edin bana...
0 kısmında yemek pisirilmez, yemegin ön hazırlığını yaptıktan sonra kapağı kapatiyorsunuz , bir iki dakika sonra sebze yemegiyse 1 e, etli yemekse 2 ye getirip ocağın altını kisiyorsunuz, bu andan itibaren saat tutabilirsiniz , misal etli fasulye için 15-20 dakika sonra ocağı kapatıp ayar düğmesini 0 a getirin yoğun bir buhar çıkışı olacak korkmayın , klips o tamamen aşağı inince kapağı acabilirsiniz. Ayrıca eğer çok köprüden bir yemek değilse hic buhar çıkmaz, buhar çıkmazsa daha cabuk ve sağlıklı pisiriyor demektirkızlar bi sorum olacak, bende tefal clipso var ama saatli değil buhar resmi yanında 2 ve 3 aşamaları buhar resminin diğer yanında da 0 aşaması var yanlız 0 a düğmeyi bastırıp çevirince geçiş yapıyor. diğer tarafta da clipsosu var. yanlız yemek pişmeye başladığında clipsosu yukarı çıkmıyor ben bıçağın ucu ile yukarı kaldırıyorum öyle yukarı çıkıyor acaba aşşağıdamı kalması gerek yanlış mı yapıyorum. ayrıca ben önceden buhar resmi olan yerde pişiriyordum oysa orda pişmemesi gerektiğini sizden öğrendim zaten pişmiyordu yemekler. şimdi 2 de pişiriyorum. 3 e getirince hiç buhar çıkmıyor patlayacak diye korkuyorum sonuçta az da olsa buhar çıkarması gerekir. sidede öyle mi. bi de 0 da ne pişirmem gerek o zaten hiç buhar çıkarmıyor. kullanım kılavuzu yok sizin yardımınıza ihtiyacım var:44:
kızlar bende bundan var...
Eki Görüntüle 616816
ancak bunun bütün parçaları yıkanıyor falan deniyor ben üst kapağı çıkaramıyorum...
bir de diğer arkadaşların dediği gibi kapak yerinden oynuyor kapandıktan sonra,böyle olunca da hiç içime sinmiyor
kimisi 10-15 dk da yemek yapıyorum demiş....
benim ki hiç de öyle değil:26::26:
bilen,kullanan varsa yardımcı okursa sevinirim......
ben de aynı modeli kullanıyorum ve kapak kapanınca oynuyor. siz bu sorunu nasıl çözdünüz ya da çözebildiniz mi.