Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar benim düdüklüm yok bende tefal düşünüyorum acaba fiyatı ne kadar bileniniz var mı
birde ben düdüklü tencereyi ürkütücü sesinden dolayı almıyordum bunda da ses varmı acaba:uhm:
bence düşünmeden al canım muhteşem bir ürün. sesı yok sadece kaynamaya başladıgı zaman saatı otuyo kısa surelı gıdıp altını kısıyosun.zamanı doluncada sureklı otuyo saatı gel benı kapat dıye gamyoncuiremsu. öle ürkütücü değil saat sesi. ayrıa lıtresıne gore fıyatı degısıyo. 350 cıvarı ucretı.
kizlar arkadasin sorudugu soruyu bende merak ettim
onu yanitlarsaniz seviniriz hep beraber
sorunun cvbi ne zaman aldiniza donmus
uc ayari var et sebze ve buhar isareti
kaynamadan once hangi dugme kaynadiktan sonra hangi dugme
kaynarken buhar cikcicakmi cikmiycakmi
canım niye korkuyorsun alışınca niye daha önce kullanmamışım dersinya bende de bir senedir duruyor, ama hiç kullanmadım, şimdi tencerelerim yıkanıyordu kullanıyım dedim ama korkuyorum.
nohut pişiricem.koydum, vitamin ayarına getirdim.
saati kurdum ama geri sayımı başlatamadım![]()
arkadaşlar saatini nasıl kullanıcam bi türlü beceremedim...ilk kullandığımda yaptım ama bi daa olmadı çalıştıramıorum...sanıyorum ısıya duyari üstünde bekletiorum ama ne zamana kadar bekleticem kendim saymaya başlayıncaya kadar mı yardım lütfen şimdiden teşekkürler.