TEFAL Actifry Fritöz kullananlar...

Ya kızlar electroworld de 1 lt lik olanı 400 tl ve diğer mağazalardada aynı şekildeyken internette bu denli ucuz olmasının sebebi nedir acaba

canım elektroworld zaten elektrikli mutfak aletlerini çok pahalı satıo ben araştırdığımda bunu gördüm. ya nasıl değer mi sence verdiğin paraya pratik olması açısından bi de patates kızartması güzel oluyo mu ne yemekler yaptın şimdiye kadar?

canım elektroworld zaten elektrikli mutfak aletlerini çok pahalı satıo ben araştırdığımda bunu gördüm. ya nasıl değer mi sence verdiğin paraya pratik olması açısından bi de patates kızartması güzel oluyo mu ne yemekler yaptın şimdiye kadar?

Canım valla çeyize girdiği için kenarda bekliyor. :1: Deneme amaçlı papates kızarttım cips gibi oldular :24: Beğendim ben yemekleride güzeldir inşallah :34:

Bir yıl önce satın almıştım. Amacım besinleri sağlıklı bir şekilde pişirmekti. Ürünü her kullanımdan sonra talimatlara uygun şekilde temizledim. 2 ay önce karıştırıcı aparatı temizlerken contasını fark ettim. Temizlediğimi sandığım karıştırıcı aparatının deterjan, yağ ve yiyecek artığı kalıntılarıyla dolu olduğunu fark ettim. Kalıntıların biriktiği karıştırıcı aparatın hiçbir temizlik malzemesiyle temizlenmiyor.

Çünkü, hem derin, hem dar, hem de pratikte mümkün değil. Bu şekliyle de kullanımı son derece sağlıksız. Bu ürünü kullananlar contasını söküp baksınlar. Girintinin sonunu görmek için el feneri kullanmalarını tavsiye ederim.

Back