tefal 1 kaşık yağ ile kızartma

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
kızlar tefalin yeni fritözünü kullanan var mı acaba.çok pahalı açıkçası şuan 1 litrelik olanı 400 lira.
ama düşününce 1 kaşık yağ ile kızartmak her kızartmada taze yağ kullanmak bana çok sağlıklı geliyor.
temizliği de kolay olur diye düşünüyorum.
fakat dediğim gibi şuan çok pahalı düğünüm eylülde inşallah o zamana kadar biraz da olsa düşer fiyatı.
var mı aranızda yada etrafınızda kullananlar.

$55111.jpg

ben geçen sene anneler gününde almıştım.ucuzlamıştı:) çok memnunum patates dışında ciğer et biber havuç kısacası patlıcan dışında herşeyi pişiriyor:) az yağlı oluyor.alırken 1.5litre olanını al otomatik kapanma var daha kullanışlı olur.

Bir kaç ay önce 1 litreliğini 350 liraya aldık. Keşke daha önce alsaymışız. Kızartması muhteşem oluyor hem de sağlıklı. Tavuğu mükemmel yapıyor. Kestaneyi de öyle. Biz çok memnunuz.

kızlar beklediğim yorumlar bunlardı ben de öyle olduğunu düşünmüştüm.peki temizliği kolay mı

bu ürün çıkana kadar fritöz almayı hiç düşünmedim çeyizime kızartma tenceresi kullanırım diye düşünüyordum ama bunu alıcam muhakkak.

evlenirken kesinlikle bundan alıcam kendime
hem vıcık vıcık yağ olmayan kızartmalar için
hem de kızartma kokmamak için
ben alana kadar daha da uygun olur fiyatı
kullananlar da memnun :)

evlenirken kesinlikle bundan alıcam kendime
hem vıcık vıcık yağ olmayan kızartmalar için
hem de kızartma kokmamak için
ben alana kadar daha da uygun olur fiyatı
kullananlar da memnun :)

bende aynen senn gibi düşünüyorum umuyorum :) inşallah daha da düşer fiyat :)

Ben geçen sene 350 liraya almıştım, bir kaç defa kullandım. Güzel gerçekten memnunum aslında ama annem fazla yer kaplıyor gerekçesiyle her seferinde kilere koyuyor. Ben de oradan alıp, kutusundan çıkarıp kullanmaya üşeniyorum. bu yaz düğünüm var inşAllah artık kendi evimde daha sık kullanırım.:16:

Evlendiğimde mutfağım geniş olmazsa diye boyutlarından dolayı almaya çekiniyorum çeyizime,
bir yandan da çok istiyorum..
Kararsız kaldım.. :)

kızlar tefalin yeni fritözünü kullanan var mı acaba.çok pahalı açıkçası şuan 1 litrelik olanı 400 lira.
ama düşününce 1 kaşık yağ ile kızartmak her kızartmada taze yağ kullanmak bana çok sağlıklı geliyor.
temizliği de kolay olur diye düşünüyorum.
fakat dediğim gibi şuan çok pahalı düğünüm eylülde inşallah o zamana kadar biraz da olsa düşer fiyatı.
var mı aranızda yada etrafınızda kullananlar.

Eki Görüntüle 374917

Bende 22 Eylül'de evleniyorum. Ve bu fritozu bende çok istiyordum.. Anneler gunünde indirimde iken ne yazsikki kaçırdım. Şimdi yine tekrar indirimi bekliyorum.

peki kızlar ne kadar sürede hazır oluyor patatesler? tavuklar falan? erkek arkadaşım 45dakikada pişiriyormuş patatesleri dedi. birinden duymuş. sağolsun o da ilgili mutfak konusunda :21:

valla bayanlar bendede var.super soslu kanat yapiyorum.butun parcalarinida atiyorum bulasik makinasina.cok kullanisli.mangal tadinda kanatlar yiyebilirsiniz yani :)

kızartmaya ne kadar yağ kattığının bir önemi yok önemli olan yağ tam kızdıktan sonra patatesleri atmak. bu şekil yağ çekmez üstü kızarır yağ kapta kalır.süzgeçte süzün yağsız yiyin. bence en ideali fritöz tencere çünkü yağı iyice kızdırıyoruz sonra patatesleri atıyoruz. ve neredeyse hiç yağ çekmiyor. çok da leziz. yapışmadan güzel pişiyor. kızartmaları tabağa alıp tuzladıktan sonra içine kaşar rendeleyin aynı kumpir gibi oluyor

kızartmaya ne kadar yağ kattığının bir önemi yok önemli olan yağ tam kızdıktan sonra patatesleri atmak. bu şekil yağ çekmez üstü kızarır yağ kapta kalır.süzgeçte süzün yağsız yiyin. bence en ideali fritöz tencere çünkü yağı iyice kızdırıyoruz sonra patatesleri atıyoruz. ve neredeyse hiç yağ çekmiyor. çok da leziz. yapışmadan güzel pişiyor. kızartmaları tabağa alıp tuzladıktan sonra içine kaşar rendeleyin aynı kumpir gibi oluyor

peki tatlım kaç dakikada pişiyor?

Back