Tedaviyle hamile kalanlar

Amin insallh hangi derdime yanayım halamda 45 inde vefat etti bu ay ablam lenf kanser şüpheli ameliyat olacak (((
Öncelikle basın sagolsun. Ablanada acil şifalar versin bir ance.moral ve destek gerçektende kanseri yenmeye yardımcı oluyor tabi ablaninda dirençli olması lazım.görümcemde kanser 6 yıldır mücadele ediyor.allah yardiciniz olsun

Çok Haklısın arkadaşım. O gibi insanlar çocuk Büyüyünce Peşine düşüyorlar zaten. Iyi ki almamışsınız. Bende bayramdan sonra Dr a gidicem. Bakalım ne diyecek. Eğer sonuç alamazsam Bahçecik Fulya tüp bebeği düşünüyorum. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba? Kaça mal oluyordur

Allah razi olsun çok saolun rabbim 15 ve 19 yaşlarındaki evlatlarına sabır versin nolur abla gitme diyolardi

Rahim duvarıni kalinlastirmak icin nar suyu icin

Cok aci bir durum gerçekten..bu da bizim hayat sinavimiz..Allah bir insani en cok istedigiyle sinav edermis..Sinavi kazanmak icin çözümler bulmaliyiz

Birde senden sonra evlenip hamile kalanlar,ilk geceden hamile kalanlar,hamile arkadaslarla bir arada olmak,

Rahim duvarını kalinlastirmak icin nar suyu icin..yada bolbol nar yiyin

Merhaba ben 2 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama sağ rahmimde şekil bozukluğu var doktorum gebeliğin gecikecegini söyledi daha önce başından böyle bişey geçen var miii (sorun sağ rahmimde 2 cmlik cikinti olmasi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…