• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tedaviyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Luna277

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
755
662
53
30
Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez tedaviye başladım klomen+çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum. Tedaviyle hamile kalan arkadaşlar gebeliğe engel olan sıkıntı olan neydi ve hangi tedaviyle hamile kaldınız acaba

Evet polikistik overım ilk ay da oldu klomen kullandım günde 3 tane sonra menegon 2 kutu menegon vurundum sonra çatlama iğnesi (5 yaşında bir tane kızım var ) 2 bebegi istiyorduk oldu çok şükür
Ne güzel benim ilk denememdi polikistik yok bende ama tutmadı sanırım 13.gün test yaptım negatif

siz kaçıncı günde öğrendiniz ben idrar testi yaptım birisinde hafif silik çizgi vardı sonra erken test yaptım hiç bişey yoktu
İğneden 16 gün sonra öğrendim erken test de çıkmadı sağlık ocagının verdiği testte silik çıktı

Mrb.bende şubat ayında klomen kullandım kontrole gidince yumurtaların tedaviye yanıt vermediğini söyledi doktor çok ağladım uzuldum ama o ay gebe kalmıştım .6 haftalıkken kalp atışı alamadığımız için malesef kürtaj oldum sonra adet düzensizliğim oldu ilaçlar kullandım ağustosta femara ve catlatma ignesi ovitrelle kullandim yumurtalarım coktu istenilen boyuttaydı fakat adet oldum 16 eylülde kan verdim tekrar birazdan hastaneye gidecegim nasip bu işler hiç umudum yokken gebelik yaşamıştım bunda olur dedim olmadi

Mrb.bende şubat ayında klomen kullandım kontrole gidince yumurtaların tedaviye yanıt vermediğini söyledi doktor çok ağladım uzuldum ama o ay gebe kalmıştım .6 haftalıkken kalp atışı alamadığımız için malesef kürtaj oldum sonra adet düzensizliğim oldu ilaçlar kullandım ağustosta femara ve catlatma ignesi ovitrelle kullandim yumurtalarım coktu istenilen boyuttaydı fakat adet oldum 16 eylülde kan verdim tekrar birazdan hastaneye gidecegim nasip bu işler hiç umudum yokken gebelik yaşamıştım bunda olur dedim olmadi
Geçmiş olsun evet ya nasip işi Allahım tez vakitte nasip etsin isteyen herkese çok zor bir süreç

Geçmiş olsun evet ya nasip işi Allahım tez vakitte nasip etsin isteyen herkese çok zor bir süreç
Gercekten zor hele cevrede bebek soruları gelince... şu an yazınca bile ağlayasım geliyor 15 aylık evliyim bu arada.Umudunuzu kaybetmeyin ama Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder

Gercekten zor hele cevrede bebek soruları gelince... şu an yazınca bile ağlayasım geliyor 15 aylık evliyim bu arada.Umudunuzu kaybetmeyin ama Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder
Ben 3 yıllık evliyim ama 10 aydır uğraşıyorum ilk tedavimdi bu

Back
X