Tedaviyle dahi aşılamayan vajinusmus sorunu

Anna Karanina19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
651
1.076
Merhabalar
2017 de evlendim ve o gün bugündür her yolu denedim ancak doktor, egzersizler falan pek işime yaramadı. Birkac ay sonra Turkiye'ye gelecegim icin yine bir doktora basvuracagim ama artık aparat istemiyorum kaç tane aldım ve deneyemiyorum bile kendime inandım alırken ama inandigimla kaldım. Kendimi hatirlayamayacak kadar bile sarhoş oldum ama konu oraya geldiginde ayrılmamama ragmen malesef izin vermemisim. Bu hastalıkla ilgili, tedavileriyle ilgili okumadığım kitap kalmadı. Kolejde cinsellik derslerine katıldım o da bir işime yaramadı. Aparat kullanmadan tedavi olduğunuz bir doktor oldu mu? Hipnoz tedavisi dışında... yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Aparat olmadan asla yenemezsiniz apartla calismak zorundasınız bende 5ay önce yendim

Sizin adınıza gerçekten çok sevindim. Hala bu durumu yaşayan biri olarak yaşanacak en kötü durumlar arasında... Aparat konusuna gelince de malesef ki 3 yıldır deniyorum degdiremiyorum bile ne doktora ne de esime izin vermediğim için doğal olarak yardım edemiyorlar. Cok çabaladım olmuyor ya

Aparat olmadan asla yenemezsiniz apartla calismak zorundasınız bende 5ay önce yendim
Sizin adınıza gerçekten çok sevindim. Hala bu durumu yaşayan biri olarak yaşanacak en kötü durumlar arasında... Aparat konusuna gelince de malesef ki 3 yıldır deniyorum degdiremiyorum bile ne doktora ne de esime izin vermediğim için doğal olarak yardım edemiyorlar. Cok çabaladım olmuyor ya

Çok uuzldum inaninki aslında buradaki hikayeleri okuyun cesaret gelir kuzum çözülmeyecek sorun değil inanki

Merhaba canım diyecektim ki kesinlikle aparat sipariş et ben nasıl çalışacağını anlatayım diye ama şöyleki denemiş ve başaramamışsın eminim kafan içerisinde yüzlerce olumsuz bilgi var Önce onları kafandan at ve hiç düşündüğün gibi değil bunu bütün samimiyetimle söylüyorum bende senın gibiydim hatta dedim ben yıllarca böyle kalırım diye çok kısa sürede yendim bence şöyle yap Galiba sen de yurtdışındasın mutlaka iyi bir hekim bu ve uzmana kendini emanet et bunu anca böyle başarırsın

4 takım var. Burdan aldigim ikisi 5 parça, 3 parça, turkiyedeki 4 parca. Emla krem sürüyorum dışı tamam uyuşuyor ama vajina içine sürülmedigi icin hissediyorum. Esli denemede daha iyiyim en azindan bir duvar hissi oluyor ya oraya kadar izin veriyorum. Nefes deniyorum, ikiniyorum ama bu nedenden ötürü panik atak başladı direkt atak başlıyor. Yurtdisinda da bu konuda iyi bir doktor bilmiyorum 2 senedir burdayım. Ama Türkiye de 3 doktora gittim. Nasil yapılacağı videoları, eğitim videoları verdiler. Kendileri gösterdiler ama Kafamın içindeki düşünceleri erteledim. Siz ne kadar zaman yaşadınız bu süreci?

Çok uuzldum inaninki aslında buradaki hikayeleri okuyun cesaret gelir kuzum çözülmeyecek sorun değil inanki
Buraya kayıt yapmadan önce hepsini tek tek okudum. Okurken cesaretleniyorum. Yapacagim diyorum, herkes yapıyor diyorum. Aksam eşim eve geliyor. Aman diyorum şimdi yorgunum yarina yapariz. Böyle diye diye 5 sene bitecek. Allah kimseye yaşatmasın böyle birseyi ya.

Amin kuzum bunu yenmen lazım bende tam olarak daha korkularımı atmadım ama cesretim var topluyorum zorundayım zaten 3senemi verdim vajinusmusa. Sahada vermiyecem diyorum sende öyle ol çok büyük sorun sende asacaksin yaparsın inan guven kendine

Merhabalar ben aparatı egzersizi vs bilmiyorum. Bildiğim tek şey herşeyi önce kafada bitirmek. Daha sonra da tavsiye olarak ama lütfen okuyup geçmeyip denemenizi kesinlikle önerdiğim yaptıysanız bile tekrar yapmanızı önereceğim şey ; Okey markanın bi kayganlaştırıcı jeli var çilekli vs uzun bir şişe mutlaka gratiste bulursunuz bunu alın eşiniz ve kendinize sürün siz üstte durun ve yavaş yavaş yapın İnan’ın birden kayıyor ve bumuymuş diyeceksiniz. O kadar basit birşey ki siz kendinizi fazla korkutmuşsunuz. Vajina aşırı esnek bir yer. Lütfen deneyin

Ben de Amerika’da yaşıyorum yaza dönüyorum iki yıllığına geldik ben Türkiye’den aldım aparatlarla burada yendim beş gün içerisinde nefes Kegel egzersizleri çok önemli Bol kayganlaştırıcı kullanıp 1.aparatı yerleştirin Gülü koklar gibi nefes alıp mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp aparatı içeri yavaş yavaş itin Siz o an canım acıyacak ya da bu aparat bu şekilde olmaz düşüncesiyle içeri ittirmediğiniz için başaramıyorsunuz

Seni etiket yaptığım topiğe gel

İşte klasik vajinismus nasıl olur böyle zaten birebir erteleme hastalığı bugün olsun yarın olsun diyerek yıllarımızı çalıyor canım

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Bende 2 sene çektim bu rahatsızlığı. 4 ay olmak üzere yendim çok şükür. Tek başıma yapamadım malesef o kadar güçlü olamadım. Çeşitli uzman yardımlarıda aldım ama dediğiniz gibi şunu şöyle yap bunu böyle yap dediler konuştular anlattılar ama olmadı çok yarı yolda bıraktım. En son istanbulda doktor Saygın Miçozkadıoğlu’nu buldum. Direkt kliniğe ard arda her gün giderek 3 günde yendim. Sadece egzersiz ya da sadece konuşmanın yeterli olmadığını gösterdi sağ olsun. Ben hiçbir şey yapmadım resmen her şeyi o yaptı ve kurtardı beni. Eğer Türkiye’ye gelecekseniz kesinlikle tavsiye ederim. Hipnoz dahil her yöntemi denemiştim. Hipnoz, psikolog, jinekolog ama doğru uzmana rastlayamamıştım. Kendi başıma yenecek ya da evde aparar parmak egzersiz falan yapacak cesaretede sahip değildim. Umarım sizde en kısa sürede bu sorunu çözmüş olursunuz hayatınız değişir Sevgiler

Merhaba bir vajinusmus hastasiyim yarin o jelle deneyeceğim ıslakligi guzel gibi.Ancak vajinusmus disinda bir sorunum daha var benim kendim islanamiyorum cok denedik sanirim gerilme korkudan hic islanamiyorum esim bu ne ya duvar olsa islanirdi diyor ben de kendim arastirdim o jeli aldım umudumu onq bagladim.Soracagim su kimi diyor ki kendin islanmiyorsun ki o iel n kadar yardım etsin ama eder degil mi?Fantezi,anal vs düşünenler bir yana insanlar bunu kuruluk problemi içinde aliyor sonuçta.Kafam bilgi dolu biri diyor bır sey diğeri tersini diyor sanirim herkes farkli yendiği icin.Aparat parmak vs denemedim daha 2nci yila girecek esimle deneyecegim.Deneyip başarısız olmadim cunku o asamaya bile gelmemistim anında itiyordum adami o yuzden aparat almadim cesaretimi toplayıp itmezsem belki icime alabilirim olur diye.Biraz da acikca yazdim ama kbkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…