- 12 Ağustos 2008
- 543
- 1
-
- Konu Sahibi sudeyoncaa
bana bütün testler yapıldı normal çıktı eşiminde benimde.bende bekarlıktan beri kist var ama tedavisi yok bunun doktor hep tekrarlar dedi.ayrıca yumurtalar çatlamadığı için sürekli gelişip kist olarak kalıyodu 6cm oluyodu hep.eritiyoduk ama yine oluyodu.en son kanamalı kist oldu yani 6cmlik bi kist ve içi kan dolu.çok zordu ama geçti oda.tedavi görmeye başladım ilk deneme başarısız oldu.ikincide çatlatma iğnesi yaptırdım yumurtalar çatladı ama yine hamile kalamadım ve çok üzüldüm bıraktım tedaviyi.yordu beni.... sabrım ve gücüm yetmedi.2seneyi geçti evliyim ama çok yoğun 2 seneydi hep ilaç kullandım çok kilo aldım.şimdi dinlendiriyorum kendimi..
gökmel canım anladım zor gercekten sabır ama olur inşallah merak etme tekrar dene dua edelim . En azından kistlerin ameliyatlık değil demekki basit kistiyi huylu neler var canım bunada şükür yeterkji tek sorunumuz bu olsun.
Samyelim yanii öenrirler herhalde hayırlısı inşallah olur hepimizin tek tek
nasıl yani canım burayı anlamdım[/QUOTE]
haaaaaaaa bu arada gebelik harici,ömür boyu kilomuza dikkat etmemiz gerekmiş,yoksa pko bu durumda zararsızken,kötü yüzünü gösterirmiş bize.
[/COLOR] nasıl yani canım burayı anlamdım
Canım arkadaşlarım merhabalar c.tesi doktora gittim muayene oldum.. Bir pko lu olarak doktor ileri derecede değilsin zaten kilon da da belli oluyor dedi kilon yok dedi. Rahim duvarın da iyi dedi. Ayrıca sana neden diane35 vermişler anlamadım dedi tamam pko lu hastalara veriyoruz ama bebek düşünenlere vermiyoruz dedi. Ve bana adetin 3.günü gel sana testler yapıcaz hsg filmi felan eşinede spermiogram testi yapalım bu ayı testlerle gecirelim bi dahaki ayda sonuçlara göre tedavine başlayalım dedi. Kafamızda soru kalmasın tüm testlerini yapalım dedi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için Aminn.. Şimdilik olanlar bunlar bundan sonrada sizlerle paylaşırım sizlerde bana fikir verirsiniz. Minik kelebeklerimiz ucup bedenimize konsunlar inşallah...
Allah kolaylık versin canım umarım herşey yolunda gider kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah.İstanbulda hangi doktora gittin memnunmusun doktor tedavi olarak ne önerdi sana bende pkoluyum merak ettim bilgi verirmisin canım tedavin hayırlı olsun inşallah
canım arkadaşlarım merhabalar c.tesi doktora gittim muayene oldum.. Bir pko lu olarak doktor ileri derecede değilsin zaten kilon da da belli oluyor dedi kilon yok dedi. Rahim duvarın da iyi dedi. Ayrıca sana neden diane35 vermişler anlamadım dedi tamam pko lu hastalara veriyoruz ama bebek düşünenlere vermiyoruz dedi. Ve bana adetin 3.günü gel sana testler yapıcaz hsg filmi felan eşinede spermiogram testi yapalım bu ayı testlerle gecirelim bi dahaki ayda sonuçlara göre tedavine başlayalım dedi. Kafamızda soru kalmasın tüm testlerini yapalım dedi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için aminn.. şimdilik olanlar bunlar bundan sonrada sizlerle paylaşırım sizlerde bana fikir verirsiniz. Minik kelebeklerimiz ucup bedenimize konsunlar inşallah...
kızlar günaydın ben geldim dün akşam hepimiz için dua ettim sudeyoncacım süpersin hayallerim umarım bir gün gerçekleşir :1hug:
asyacan7 canım günaydın seninde tedavin hayırlısıyla sonuçlansın inşallah. Senin yaptırdıgın testlerde bir sorun cıknadı sanırım peki sana yunurtlama hapı vermediler mi? glukophane şeker ilacı bildiğim kadarıyla diğer yazdıgın iki ilacı bilmiyorumda... Yumrtlama hapı veriyorlar genelde.Bakalım bana ne diyecekler inşallah sonuçlarım güzell cıkar eşiminde benimde aminn... Bide hani adet olup 3.günü gitcem ya bide adet olmuyomuşum bi bakmışım hamile kalıyomuşum diğer testlerede hiç gerek kalmıyomuş ne güzel hayal kurdum dimi :) hayırlısı yaa
Canım sağol Allah hepimize kolaylık versin. Doktordan memnun kaldım canım sıcak kanlı ve ilgiliydi yenibosnada hayrunnisa hastanesi dr.asiye uzun... Şuan için testler yapılcak adet olmayı beklicem ve 3 .günü gidip testlerimi yaptırcam ayrıca eşim spermiogram testi olcak bu testlerin sonuçları cıkınca gereken neyse yapılcak. Doktor dedi ileri derecede pko değilsin şuan icin hedefimiz gebe kalman dedi. Eğer kilom olsaydı dr. ilk önce beni zayıflatacaktı sonra gebe kalmam icin tedaviye başlayacaktı kilom normal oldugu icin direk tedaviye geccez bakalım testlerimi yaptırımde.... Sen hiç doktora gitrmedinmi canım? ne kadarlık evlisin bebek düşünüyormusun?