• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tedaviye başlamalı mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Basakkk92

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
127
96
13
32
Kızlar merhaba. Ben 14 aydır korunmuyorum. Ama son altı aya kadar gebelik düşüncem yoktu. Yani düzenli ilişkilerimiz olmuyordu. Son 6 aydır ovulasyon testi yardımıyla yumurtlama günümü hesap ederek ilişkide bulunmamıza rağmen gebelik oluşmadı. Her ilişki sonrası bir saat ayaklarımı diktim, bir saat de uzanarak bekledim. Bebek düşünür düşünmez ön kontrol amaçlı hem eşim hem ben kontrole de gittik sıkıntı yok dediler. Sizce artık tedaviye başlama zamanı gelmiş mi?

Bence yeterli sureyi gecmissiniz tabi gidip doktorunuzun da fikrini alin
Gerci muayene olmussunuz engel yok demis doktorunuz ama
Tuplerinize falan baktirdiniz mi film cektiler mi ?

Bence yeterli sureyi gecmissiniz tabi gidip doktorunuzun da fikrini alin
Gerci muayene olmussunuz engel yok demis doktorunuz ama
Tuplerinize falan baktirdiniz mi film cektiler mi ?
Hayır tüplerime bakılmadı. Sadece kan tahlili ve alt muayene. Eşimin de sperm testi yapıldı.

Stres yapmayın en onemli faktör bu .Sperm testi yaninizda mi hiz iyi miydi mesela ?Bazi dr lar hizi onemsemiyor hareketli iyi deyip geciyor .Ama spermin yumurtayı döllemesi icin hemen ulaşması gerekir .Kadin faktörü hakkinda bilgim yok ama 1 senede 1 kimyasaldan sonra zorla hamile kaldim .Spermlerle ilgili konulara az cok hakimim .Insallah tez zamanda anne olursun

Stres yapmayın en onemli faktör bu .Sperm testi yaninizda mi hiz iyi miydi mesela ?Bazi dr lar hizi onemsemiyor hareketli iyi deyip geciyor .Ama spermin yumurtayı döllemesi icin hemen ulaşması gerekir .Kadin faktörü hakkinda bilgim yok ama 1 senede 1 kimyasaldan sonra zorla hamile kaldim .Spermlerle ilgili konulara az cok hakimim .Insallah tez zamanda anne olursun
Stres yapmadığıma inanıyorum ama neden olmuyor yumurtlama günümü bildiğim halde diye düşünmüyo da değilim. Hız ve sayı oldukça yüksekti sadece morfolojimiz biraz düşüktü. Ama herhangi bir tedaviye gerek yok demişti doktorumuz. Çok teşekkür ederim :KK16:

Stres yapmadığıma inanıyorum ama neden olmuyor yumurtlama günümü bildiğim halde diye düşünmüyo da değilim. Hız ve sayı oldukça yüksekti sadece morfolojimiz biraz düşüktü. Ama herhangi bir tedaviye gerek yok demişti doktorumuz. Çok teşekkür ederim :KK16:
1 2 ay daha zaman tanı hamile kalmazsan testi tekrarlayin .Tup bebek merkezlerinin sonuçları daha guvenilir oluyor .Kadinda sorun varsa hemen anlasiliyor ama erkeginki biraz farkli .Mesela kimse bize dna hasarindan bahsetmedi hep hizla sayiyla uğraştık .Meger hasar varmis .Tedavisini bulduk sonra sukurler olsun hamile kaldim.

1 2 ay daha zaman tanı hamile kalmazsan testi tekrarlayin .Tup bebek merkezlerinin sonuçları daha guvenilir oluyor .Kadinda sorun varsa hemen anlasiliyor ama erkeginki biraz farkli .Mesela kimse bize dna hasarindan bahsetmedi hep hizla sayiyla uğraştık .Meger hasar varmis .Tedavisini bulduk sonra sukurler olsun hamile kaldim.
Anladım. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi :KK200:

Back