- 13 Mart 2008
- 967
- 8
-
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
İğnelere erken veya geç başlamak tedavi süresini azaltıp uzatabilirmi?
Arkadaşlar tüp bebek tedavisinde adetin 2-4. günleri arasında iğne tedavisine başlıyoruz merak ettiğim bir konu var, tedavinin hemen adetin 2.günü başlaması ile 4. veya 5. günü başlaması arasında bir fark varmıdır? daha erken başlayıp yumurtlamaya etkisi varmı? bir de tedavi sırasında eş ile ilişki olmalı mı?
kızlar sizhemen iğnelerlemi başladınız.bana hastalığımın 3.günü gınera ve folik asit içmem söylendi.hastalığım bitincede sono uygulaması yapılcakmış bilgisi oln var mı?
Canım sana rahim içine su verilmesi işlemi yapılacak.Bu embryo transferinden önce rahmi tanımak için yapılan bir işlemdir.Aynı zamanda rahimde tüp bebeği etkileyecek bir durum var mı onu gösterir.5 dk lık bir işlemdir.Tedavinde bu işlem yapıldıktan sonra başlar.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, ben tedavilerim sırasında edindiğim tecrübelerden bahsedeyim; 2. gün ultrason ve iğnelere başladığımda daha az yumurta oldu, 4. gün tedavilere başladığımda daha çok yumurta oluştu, ayrıca yumurta toplanması için e2 kan testinin belli bir seviyeye gelmesi gerekiyordu, eşimle birlikte olunca bu kan seviyesinin birden 2-3 katladığımı fark ettik, hatta tedavide bulunup kan seviyesi yükselmeyenlere bunu söyledim onlarda eşleriyle birlikte olmak için taa memleketlerine gittiler, onlarda da bunu gördük, sizde kendi tedaviniz sırasında bunları yaşadınız mı acaba?
kızlar sizhemen iğnelerlemi başladınız.bana hastalığımın 3.günü gınera ve folik asit içmem söylendi.hastalığım bitincede sono uygulaması yapılcakmış bilgisi oln var mı?
Canım sana rahim içine su verilmesi işlemi yapılacak.Bu embryo transferinden önce rahmi tanımak için yapılan bir işlemdir.Aynı zamanda rahimde tüp bebeği etkileyecek bir durum var mı onu gösterir.5 dk lık bir işlemdir.Tedavinde bu işlem yapıldıktan sonra başlar.