Tedaviye Başlama Günü

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinde adetin 2-4. günleri arasında iğne tedavisine başlıyoruz merak ettiğim bir konu var, tedavinin hemen adetin 2.günü başlaması ile 4. veya 5. günü başlaması arasında bir fark varmıdır? daha erken başlayıp yumurtlamaya etkisi varmı? bir de tedavi sırasında eş ile ilişki olmalı mı?

Ayşenurcum sana cumartesi dr.gittim bu konu geçtide bildiğim kadarıyla yazayım adetin 2. günü başlaması dr dediğine göre embriyoların ve hamile kalma olasılığını yükseltiyomuş bu tedavimde banada adetin 2. günü iğnelere başlayacağımı söyledi.a.s.

kızlar bende nisanda doğum kontrol hapıyla başladım yanında destekleyici olarak coraspin ve vitamin alıyorum 15 gün oldu bugün doktorumla 17:30 da randevum var kontrol galiba yada iğnelere başlayacağız bilmiyorum ama içim kıpır kıpır ilk denemem 3 aşılamam tutmadı sanki bu tüp bebek denemesi olacak gibi bir his var içimde hepimizin allah yardımcısı olsun

İNŞALLAH CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HİÇ BİRİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN AMİNNNNN

kızlar bende nisanda doğum kontrol hapıyla başladım yanında destekleyici olarak coraspin ve vitamin alıyorum 15 gün oldu bugün doktorumla 17:30 da randevum var kontrol galiba yada iğnelere başlayacağız bilmiyorum ama içim kıpır kıpır ilk denemem 3 aşılamam tutmadı sanki bu tüp bebek denemesi olacak gibi bir his var içimde hepimizin allah yardımcısı olsun

saykal hayırlı haberlerini paylaşırız inşallah buradan, Allaha emanet ol canım:teytey:

Ayşenur çok ilginç şeyler yazmışsın gerçekten ağzım açık kaldı. :1shok: bu bilgilerini dr unlla konuş bence.Açıklama yaparsa lütfen bizle de paylaş.

Bu tedavim sırasında kullanacağım iğne merional , ilacın açıklamalarını okuduğumda da hergün eş ile ilişki yazıyor, tabi tüm iğneler böyle değil, dr.a mutlaka soracağım, ama daha önce yazdığım gibi tedavi sırasında e2 seviyesi yükselmeyenler bunu deneyip görebilirler, hoşçakal canım

X