Gebeliğe Hazırlık Tedaviye ara verip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angel12334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
90
22
3
22
Kızlar 2 yıldır tedavi oluyorum bebek için adetim düzensizdir. Başka sorun yok, eşimdede yok. Bu aralık ayı bıraktım doktoru ilaçsız geçirdim bat 11 aralıktı. Düşündüm ki adet olamicam kendim dufaston aldım adet olmak için 2 gündür içiyorum. Dun basladigimda kasikda yanma oldu agriyla beraber simdi hicbisey yok.. belirtimde yokki hamile saniyim kendimi((( tedaviyi birakip hamile olann varmi kizlar?(

Kimse yokmuuuu

Gebelik testi yaptınız mı illa gebe olmak için belirti olması gerekmez kimisinde belirti hiç olmaz adet gecikmesi hariç keşke önce bir test yaptırsaydınız ondan sonra ilaç içseydiniz Allah yeter ki ol desin olmuyacak birşey değil herşey gönlünüzce olsun inşallah

Yorumunuz icin teshekkurler.. dupaston gebeysem irerlemesine yardim eder eger diyilswm adet getirir zararsiz ilaç canim test icinde erken oldugu icin yapmiyorum neqativ gormekden bikdim(

Yorumunuz icin teshekkurler.. dupaston gebeysem irerlemesine yardim eder eger diyilswm adet getirir zararsiz ilaç canim test icinde erken oldugu icin yapmiyorum neqativ gormekden bikdim(
İyi sevindim ilacın yan etkisi olmadığına bu ilaç hakkında bilgim yoktu ondan dolayı yazdım anladım inşallah Rabbim kısa zamanda nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…