- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
Evet rahim filmi esnasında açıldıMerhaba, tüpleriniz rahim filmi esnasında mı açıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet rahim filmi esnasında açıldıMerhaba, tüpleriniz rahim filmi esnasında mı açıldı?
İnşallah ya doktor yasmin yazdı doğum kontrol hapı oluyor galibaCanım benim inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın
Aynn canım doğum kontrol hapıİnşallah ya doktor yasmin yazdı doğum kontrol hapı oluyor galiba
Doktor neden yazdı ki gebelik istiyoruz hormonları mı düzenliyor acabaAynn canım doğum kontrol hapı
Bu konuda yanlış bilgilendirmek istemem canım bir fikrim yok keşke doktoruna sorsaydınDoktor neden yazdı ki gebelik istiyoruz hormonları mı düzenliyor acaba
Arayacağım şimdi öğle aranın bitmesini bekliyorum canımBu konuda yanlış bilgilendirmek istemem canım bir fikrim yok keşke doktoruna sorsaydın
Gebe kalabildiniz mi bende adetimi bekliyorum tedaviye başlayacak doktorRahim filmi istemişti doktorum kontrol amaçlı bir sorun olup olmadığını görmek için o zaman yumurtlaliklarin kapali olduğu anlaşıldı açmış doktorum ve 3 ay bekleyip gebe kalabileceğimi soyledi herhangi bir ilaç vermedi 3 ay sonunda gebe kalmıştım ama kalbi durdu şu an tekrardan gebe kalmak istiyorum
Yok canım adet gördüm bu ay olmadı ve şu anda değişik bir durumdayım adetim bittikten 2 gün sonra kahverengi akıntım geliyor bugün 3. Gün nedir bilmiyorum yarın doktora gideceğim. Sen naptın tedaviye başladı mı doktorun nasıl bir yol izleyecekGebe kalabildiniz mi bende adetimi bekliyorum tedaviye başlayacak doktor
Haftaya adetimi bekliyorum canım nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum adet olunca gideceğim inşallah sizin nasıl bir yol izledi doktorunuz hangi tedaviyi görüyorsunuz biraz bilgi verir misiniz inşallah gebesinde canımYok canım adet gördüm bu ay olmadı ve şu anda değişik bir durumdayım adetim bittikten 2 gün sonra kahverengi akıntım geliyor bugün 3. Gün nedir bilmiyorum yarın doktora gideceğim. Sen naptın tedaviye başladı mı doktorun nasıl bir yol izleyecek
Ben tedavi görmedim canım bir engel yoktu eşimde de bende de sadece DHA önce söyledigim gibi yumurtaliklarim tikaliymis ondan sonra olmuştu zaten kalbi durdu. Yarın gideceğim doktora ama kanamam geldi adet dışında onun için gideceğim neden olduğunu bilmiyorumHaftaya adetimi bekliyorum canım nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum adet olunca gideceğim inşallah sizin nasıl bir yol izledi doktorunuz hangi tedaviyi görüyorsunuz biraz bilgi verir misiniz inşallah gebesinde canım
Hm geçmiş olsun canımBen tedavi görmedim canım bir engel yoktu eşimde de bende de sadece DHA önce söyledigim gibi yumurtaliklarim tikaliymis ondan sonra olmuştu zaten kalbi durdu. Yarın gideceğim doktora ama kanamam geldi adet dışında onun için gideceğim neden olduğunu bilmiyorum
Rahim filmini nerede ne kadar cektirdiniz acabaEvet rahim filmi esnasında açıldı
Sanko hastanesi 3250 çektirdimRahim filmini nerede ne kadar cektirdiniz acaba
Teşekkür ederim bende gitmeyi düşünüyorumSanko hastanesi 3250 çektirdim