Tedavi ile gebe kalanlar

Ugel10

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
39
7
6
Merhaba daha önce 2 gebelik geçirdim ilkini 8 haftalık kaybettim kalp atışını duymadık 5. Haftada kalmış gelişmemiş 2. Gebeligimde 14 haftalık kaybettim haftasına apandist ameliyatı oldum sonra arastirmaya basladık sebebini pcos vardı zaten biliyordum birde rahmimin çift başlı rahim olduğunu öğrendik ama doktorom mudahale edilmemesini önerdi tekrar gebe kalabilirsin desi genetik testlerde yapıldi hersey normal 8 aydır korunmuyoruz ama hamilelik olmadı buay letu 2.5 mg kullanarak tedaviye başlıyoruz umarım ilk denemede gebe kalırım merak ediyorum benim durumuma benzer şeyler yaşayanlar var mı acaba

Canım senin benzerini olay benim kuzenimin başına geliyordu sürekli düşük filan sonra bu eski hocalar, kadınlara gittik,boylama denilen birşey yaptı kadının üzerinden korkuyu filan alıyorlarmış bunun üzerine kuzenim sağlıklı bir gebelik yaşadı

Teşekkürler cevabın için ama ben böyle şeylerden biraz korkan ve uzak duran biriyim etrafımdan birkaç kişiden de duydum bu hoca olaylarını ama cesaret edemedim

Anlıyorum canım benim saygı ile karşılıyorum umarım sende sağ salim sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Merhaba tedaviniz nasıl sonuçlandı

Merhaba universite bir doktora gittim rahmimim şeklinden dolayı hem laporoskobi hemde histereskopi olacağım doktor 2 düşüğüm olduğu için yapılması gerekiyor dedi ama korkuyorum daha onceki doktor gerwk yok dedi bu seferki ameliyat gerekiyor dedi carem yok mecbur yaptiracagim tekrar dusuk yapmak istemiyorum

Rabbim size soyundan sağlıklı bir nesil versin inşallah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel geçer

Merhaba universite bir doktora gittim rahmimim şeklinden dolayı hem laporoskobi hemde histereskopi olacağım doktor 2 düşüğüm olduğu için yapılması gerekiyor dedi ama korkuyorum daha onceki doktor gerwk yok dedi bu seferki ameliyat gerekiyor dedi carem yok mecbur yaptiracagim tekrar dusukyapmak istemiyorum
Rabbim size soyundan sağlıklı bir nesil versin inşallah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel geçer
Aminn inşallah isteyen bekleyen herkese en guzellerini versin

Ben de sizin gibi çift rahimli ve pcosum şuan 5 aylık gebeyim uzun uğraşlar sonucu bende histereskopi yaptırdım ve Rahim mr ı çektirdim femara kullandığım ay yumurtam büyümedi ama incir havuç kürü yaptım ardından çok şükür sağlıklı bi gebelik elde ettim benim Rahim yapım unicorn bicornis denilenden genelde çift rahimde bi Rahim büyük bir Rahim küçük oluyor hangi rahme tutunduğu da önemli bebeğin siz 2 kere gebe kalabilmişsiniz yani bu yine kalabileceğiniz anlamına geliyor umarım bu seferki sağlıklı olur

Başka bi doktora daha görünebilirsiniz.
Hsg çektirdinizmi?
Eşiniz sperm testi verdimi?
İkinizde gerekli hormon testlerini yaptırdınızmı?

Başka bi doktora daha görünebilirsiniz.
Hsg çektirdinizmi?
Eşiniz sperm testi verdimi?
İkinizde gerekli hormon testlerini yaptırdınızmı?
Bütün testleri yaptırdık eşimde bende hsg de çekildim rahmim çift başlı çıktı ilk gittiğim doktor böyle gebe kalmamı söyledi ama 1 seneden fazladir gebe kalamadım universitede baska bir doktora basladim oda histereskopi ve laporoskobi birarada yapacak ameliyat olacagim eğer perdeyse müdahale edecek yapmamiz gerekiyor dedi bende kabul ettim mecburen

Beni rahatlattiniz benimde unicollis bicornis histereskopi ve laporoskopi birqrada yapilacak bana umarım benim içinde iyi olur dpktor onemli diyorlar arastirdim bana özel ve devlet ayrimi yapmak mantikli gelmedi bakinca ikisininde eksileri artilari var o yuzden universitede docente olacağım insallah hakkimda hayirlsii olur

Bende devlette histereskopi olmuştum bi farkı olmuyor sonraki süreç daha önemli inşallah rahminizde hiç bir sıkıntı yoktur sağlıklı bir gebelik elde edersiniz rabbimin izniyle

Bende devlette histereskopi olmuştum bi farkı olmuyor sonraki süreç daha önemli inşallah rahminizde hiç bir sıkıntı yoktur sağlıklı bir gebelik elde edersiniz rabbimin izniyle
Çok teşekkür ederim öyle hassas bir dönemdeyim ki nasıl iyi geldiniz şuan bana anlatamam

Çok teşekkür ederim öyle hassas bir dönemdeyim ki nasıl iyi geldiniz şuan bana anlatamam
Bende bu yollardan geçtim çok ağladım çok uğraştım ama sonunda değiyo inanın olanda da olmayanda da hayır vardır herşeyin bi vakti zamanı var demek ki bizimde imtihanımız buymuş isyan etmeden bu imtihanı da atlatırsanız çok güzel günler göreceksiniz Allahın izniyle

Aynen öyle Rabbim en doğrusunu bilir isyan etmek ne haddimize vardır bir bildiği

Benimde rahmimde seprum var rahmim kalp seklinde dogal yollarla hamile kalamadim pcos var bende esiminde sperm sayisi cok dusuk .rahim icin doktorlar mudahale etmek istemdi mr cekildi olcum yapildi Ilk hamileligimde gonalef kullandiktan sonra 4 yumurtam buyudu o ay asilama olacakken doktor esimin sperm sayisindan dolayi asilama yapmadi tutmaz basari oranimi dusurursunuz dedi kendiniz deneyin dedi ikiz bebeklere hamile kaldim ama husran dusuk oldu . Sonra tup bebek sureci basladi ilk tarnsferde yine ikiz gebelik bu seferde erken dogum kuvez bekleme yine sonu husran bu sefer dendiki iki bebegi tasiyamiyorsun tek bebekle hamile kal oda dusuk olursa bu sefer rahmi duzeltiriz . Sonra yine transfer bu sefer tutmadi . Tekrar transfer embriyonun kalbinatmadi kurtaj . Yilmadim Allaha teslim oldum bu sefer tekrar denedik tek embriyo deniyoruz tabi sonuc yine pozitif 16 haftada muayenede acilma gordu doktor yatacaksin bisey yapamayiz dedi . Hemen riskli gebelik doktoruna gittim rahim agzi yetmezligi var serklaj yapilacak dedi bu arada ikinci gebelikten sonra emboli gecirdigim icin ve genetik testte pihtilasmaya yatkinligim ciktigi icin duzgun bir hastahanede yapilmaliydi serklaj ve rahim icinde camurumsu bir sivi var buda seklajin tutmama ihtimalini arttiriyor iki turlude kaybedersin bebegi diyor doktor tekrar kaybetmeye tahammulum yok tabi neyse serklaj yapildi 20 gunden fazla yatalak gibi yattim hastanede sonra eve geldim evde sadece tuvalete kalktim kabizlik yuzunden kanama yasadim en buyuk destek bu sitede katildigim dua gruplariydi hem baskalarina dua ediyordum hemde onlar bana cok sukur 7 yil sonra 38+3 de kavustuk bebegimize simdi 3 yasinda simdi embriyolarimiz var ama bu yil imha ettirecegiz cunku benim tekrar bir hamilelige gucum kalmadi Rabbim hic olmayanlara nasip etsin insallah biraz uzun oldu ama buda benim hikayem

Uzun zaman olmuş yazınızı yeni gördüm bende sadece laporoskobi oldum histereskobi yapmamis dokto cunku rahmime mudahale edilmedi bu sekilde gebe kalmam söylendi umarım bende anne olabilirim sizde uzun yollardan gecmissiniz çok sukur kavusmussunuz darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende var o nasıl bir şey hamile kalınca ben.iki dusugum oldu ilkini hafirlamiyorum 1m5 sene önce ama ikincide dusene kadar uykudan sicvradim dustukten sonrada devem etti uykuya.daldimya biraz geçiyordu tiksiniyordum korkulu bir şekilde uyanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…