Benimde rahmimde seprum var rahmim kalp seklinde dogal yollarla hamile kalamadim pcos var bende esiminde sperm sayisi cok dusuk .rahim icin doktorlar mudahale etmek istemdi mr cekildi olcum yapildi Ilk hamileligimde gonalef kullandiktan sonra 4 yumurtam buyudu o ay asilama olacakken doktor esimin sperm sayisindan dolayi asilama yapmadi tutmaz basari oranimi dusurursunuz dedi kendiniz deneyin dedi ikiz bebeklere hamile kaldim ama husran dusuk oldu . Sonra tup bebek sureci basladi ilk tarnsferde yine ikiz gebelik bu seferde erken dogum kuvez bekleme yine sonu husran bu sefer dendiki iki bebegi tasiyamiyorsun tek bebekle hamile kal oda dusuk olursa bu sefer rahmi duzeltiriz . Sonra yine transfer bu sefer tutmadi . Tekrar transfer embriyonun kalbinatmadi kurtaj . Yilmadim Allaha teslim oldum bu sefer tekrar denedik tek embriyo deniyoruz tabi sonuc yine pozitif 16 haftada muayenede acilma gordu doktor yatacaksin bisey yapamayiz dedi . Hemen riskli gebelik doktoruna gittim rahim agzi yetmezligi var serklaj yapilacak dedi bu arada ikinci gebelikten sonra emboli gecirdigim icin ve genetik testte pihtilasmaya yatkinligim ciktigi icin duzgun bir hastahanede yapilmaliydi serklaj ve rahim icinde camurumsu bir sivi var buda seklajin tutmama ihtimalini arttiriyor iki turlude kaybedersin bebegi diyor doktor tekrar kaybetmeye tahammulum yok tabi neyse serklaj yapildi 20 gunden fazla yatalak gibi yattim hastanede sonra eve geldim evde sadece tuvalete kalktim kabizlik yuzunden kanama yasadim en buyuk destek bu sitede katildigim dua gruplariydi hem baskalarina dua ediyordum hemde onlar bana cok sukur 7 yil sonra 38+3 de kavustuk bebegimize simdi 3 yasinda simdi embriyolarimiz var ama bu yil imha ettirecegiz cunku benim tekrar bir hamilelige gucum kalmadi Rabbim hic olmayanlara nasip etsin insallah biraz uzun oldu ama buda benim hikayem