Tedavi için ne zaman doktora gidilmeli?

simsiyah83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Diğer
Merhaba kızlar.Biz 5 aydır korunmuyor ve bebek istiyoruz ama bu süre içerisinde olmadı.Ben bir ilçede görev yapıyorum ve burası çok küçük bir ilçe pekte doktor yok.Ben bulunduğumuz ile doktora gitmek istiyorum.Doktora adetin 3.günü mü(hormon testi için) gitmem gerekir yoksa ;herhangi bir zamanda mı gitmeliyim?Ayrıca bir arkadaşım doktrun 6 aydan önce tedaviye başlamadığını söyledi.Bunun doğruluk payı var mı? Beni aydınlatırsanız çok çok sevinirim. :26: :31:

Son düzenleme:
korunmayi biraktiktan sonra 1 yil bebegin olmamasi normalmis 1 yildan sonra arastirma yapilip ve bi sorun varsa tedaviye baslanirmis.
hormon testi icin nasil gidilmesi gerektigini bilmiyorum doktora danisilmali bu konuda:31:

Eger 30 lu yaslarin altindaysaniz tedavi sureci 6 aydan sonra basliyor 30 yasindaysaniz 3 aylik bi denemeden sonra tedavi gerektirir umarim bebeginizi kisa surede saglikli bir sekilde elinizze alirsiniz

1sene beklemek sakıncalı bır sorun varsa uzun tedavı sürecı gerekırse bekelmeye degmez adetın bııtnce gıt ılk ultrasonla bakar rahımagzına falan bakar senden hormon tahlıllerı ıster esındende sperm analızı ıster sonrası gerekırse adetın 21.günü progesteren adetın2-3. günü prolaktın tsh falan ıster zaten dr

Back