- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Tüp bebek tedavisi ve bu zamana kadar olan tedavi sıralamamı not almaya karar verdim
4 senelik evliyiz 2017 yılında evlendik hiç korunmadık.
Hiç gebe kalamadım tabi bi sorun olduğunu düşünmeye başladık evlendikten 6 ay sonra eşim sperm testi verdi ve zorlu süreç başladı..
2018 şubatta varikosel ameliyatı oldu eşim
Promenk kullandı 3 ay ve az da olsa ilerleme vardı ayrıyeten keçiboynuzu,keçiboynuzu pekmezi karışımı kullandık
Sonra bi süre bazı sebeblerden dr gidemedik.
2020 Şubat ayında tekrardan başladık ama ileri hareketi düşüktü
3 ay femera ve çatlatma iğnesi kullandık ama sonuç alamadık.
Rahim filmi çekildi 750 TL ödedik
Ertesi ay aşılama denedik
İlaçlar 1500 TL tuttu aşılama 750 TL sonuç olumsuz
başka bi dr gittim rahmimim ters olduğunu söyledi şok oldum tabiki
sonra Adana’da Levent Toksöz e gittik oda aynı şeyi söyledi ama engel bi durum değil sperm kaynaklı dedi tekrar ya aşılama ya tüp bebek dedi.
biraz kafa dinlemek için erteledik ve aşılamanın zaman kaybı olacağını düşündük. Maddi açıdanda kendimizi ayarlayınca Adana’da Bülent haydardedeoğluna gittik.
18.06.2021 ilk muayene ve kan testi 750 TL ödedik
18.06.2021 birlab laboratuvar ı sperm testi 140 TL ödedik (tavsiye etmiyorum orayı biz tavsiye üzerine gitmiştik ama doktorum orda makine ile saydıkları için fazla çıkıyor sonuçlar dedi)
BAT 5 Temmuz. Adet olunca tüp bebeğe başlıyoruz.
9 Temmuz 2021 bugün adetin 4.günü doktor a gittim ilaçlarımı aldım 16 Temmuza kadar kullanıp kontrol e gideceğim.
9 Temmuz ilaçlara 2300 TL verdim raporsuz. 3kutu gonal-f 2 kutu cetrotide
4 senelik evliyiz 2017 yılında evlendik hiç korunmadık.
Hiç gebe kalamadım tabi bi sorun olduğunu düşünmeye başladık evlendikten 6 ay sonra eşim sperm testi verdi ve zorlu süreç başladı..
2018 şubatta varikosel ameliyatı oldu eşim
Promenk kullandı 3 ay ve az da olsa ilerleme vardı ayrıyeten keçiboynuzu,keçiboynuzu pekmezi karışımı kullandık
Sonra bi süre bazı sebeblerden dr gidemedik.
2020 Şubat ayında tekrardan başladık ama ileri hareketi düşüktü
3 ay femera ve çatlatma iğnesi kullandık ama sonuç alamadık.
Rahim filmi çekildi 750 TL ödedik
Ertesi ay aşılama denedik
İlaçlar 1500 TL tuttu aşılama 750 TL sonuç olumsuz
başka bi dr gittim rahmimim ters olduğunu söyledi şok oldum tabiki
sonra Adana’da Levent Toksöz e gittik oda aynı şeyi söyledi ama engel bi durum değil sperm kaynaklı dedi tekrar ya aşılama ya tüp bebek dedi.
biraz kafa dinlemek için erteledik ve aşılamanın zaman kaybı olacağını düşündük. Maddi açıdanda kendimizi ayarlayınca Adana’da Bülent haydardedeoğluna gittik.
18.06.2021 ilk muayene ve kan testi 750 TL ödedik
18.06.2021 birlab laboratuvar ı sperm testi 140 TL ödedik (tavsiye etmiyorum orayı biz tavsiye üzerine gitmiştik ama doktorum orda makine ile saydıkları için fazla çıkıyor sonuçlar dedi)
BAT 5 Temmuz. Adet olunca tüp bebeğe başlıyoruz.
9 Temmuz 2021 bugün adetin 4.günü doktor a gittim ilaçlarımı aldım 16 Temmuza kadar kullanıp kontrol e gideceğim.
9 Temmuz ilaçlara 2300 TL verdim raporsuz. 3kutu gonal-f 2 kutu cetrotide
Son düzenleme: