Tecrubeyle Mi ilgili Bu konu Yoksa Zamanla Geçiyor Mu

Rica ederim
Yaşın genç iyi korun tatlım ama adet günün gelene kadar kendini strese sokarsan gecikme bile yaşayabilirsin.
Yanlış anlamassan gerçekten iltifat etmek istiyorum :) Cok tatlısın ya çok teşekkür ederim dikkate alacağım. Elimden geldikçe de kontrol ediyorum iliski sonrası korunma da bi arıza oldu mu diye. Gözden bi şey kaçırdık mı acaba diye stres yaptığım olabiliyor öyle haklısın ki stres adete full etki ediyor adet ben az daha gelmeyeyim diyor. Beynimin içinde aksiyon korku gerilim filmleri çevriliyor sonra . Saka bi yana galiba evet yasımdan dolayı böyle oluyor haklısın akısına bırakırsam iliskiden de hayattan da keyif alabileceğim. Yorumun çok sevindirdi hiç eksik olma

Bende yeni evliyim ve çocuk istemiyoruz aynı şeyler bana da oluyor zaten normalde de düzensiz adet olurum hiç anlayamiyorum geciktiginde hep 10 gün daha bekliyorum her ay test yapıyorum kafayı yiyecemm eşim de kafayı mı yedin evli barkli insanlarız olursa olur diyor zaten içten içe çocuk istiyor ama henüz hazır değilim ve evliliğin tadını çıkarmak istiyorum ama korunma yöntemimiz çok riskli malesef :/ ama ben neden bu kadar hamile kalmaktan korkuyorum onu da anlamış değilim

Hazır olmadıkca rıske atmayın. Nasıl bi yontem kullaniyorsunuz. Prezervatif taraftarıyım kullanıyoruz ancak demeniz gibi her illiski sonrası paranoya çıkabiliyor ortaya. EVlı olmanın verdıgı rahatlıkla bı tık kolay olabılırrdı bu rısk ancak zaten hazır degılsınız o yuzden onem verin :) sizin hazırda olmanız önemli boyle seeyler icin. Evlılıgn tadı gercekten cıkarılmalı. Bekar olsamda henuz bende o dusuncedenım ya :)

Sperm sağdan soldan bulaşmaz Ama her ilşkide bi acaba olur insanda doğal.. tedbiri elden bırakmamak lazım

Korkanlar cinsellik yaşamasın. Ben evli değilim hiç korkmuyorum kendimden eminim.

Evet ben varım. 1 doğum yaptım 2 yıl önce hala her ay korunmamıza rağmen değişik hissetsem hamilemiyim diye telaş yapıyorum. Hala devam ediyor adet olunca mutlu oluyorum. (spiral taktıramıyorum çünkü ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için doktor riskli buldu).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…