Yanlış anlamassan gerçekten iltifat etmek istiyorum :) Cok tatlısın ya çok teşekkür ederimRica ederim
Yaşın genç iyi korun tatlım ama adet günün gelene kadar kendini strese sokarsan gecikme bile yaşayabilirsin.
Bende yeni evliyim ve çocuk istemiyoruz aynı şeyler bana da oluyor zaten normalde de düzensiz adet olurum hiç anlayamiyorum geciktiginde hep 10 gün daha bekliyorum her ay test yapıyorum kafayı yiyecemmAcaba tecrube cogaldikca geciyor mu bu **her yasanan yakınlasma sonrasında iyi korundum amma oldu mu yoksa bi hata diye edılen kusku tecrubeyle** yerini sakinlige mi bırakıyoryoğsaaam yas kaac olrsa olsun o kadar alınan guvenlige ragmen adetini merakla bekleyenler oluyo mu tabi yasaniyosa bisey rısklerı gozetmelı bılmelı ancak bu telas yerını ne zaman rahatlığa bırakacak acaba guldugume bakmayın dışım sizı icim beni . Gencim yeni kesfedıyorum kendımı de bu olayları da. Korunmayı da bılıyorum ancak her bırlıkte olma sonrasında bi acaba diye dusunmekten alıkoyamıyorum:)). Tek miyim bu konuda :O bide bilirmisiniz hani etrafta kalıntı kalmıs spremle de hamıle kalabılecegınden etrafa oturmaktan korkan bi tanıdıgım olmustu *karsı cinsinde girdiği girebilecegi yerler gibi * pek örnek bulamadım ama belkı buna benzer şey duymussunuzdur takıntı ornegı olark. öyle bi takıntı mı bu yoksa bu diyorum da. Sızlere danısmak bılgıme bılgı kattıgından seviniyorum:)
Hazır olmadıkca rıske atmayın. Nasıl bi yontem kullaniyorsunuz. Prezervatif taraftarıyım kullanıyoruz ancak demeniz gibi her illiski sonrası paranoya çıkabiliyor ortaya. EVlı olmanın verdıgı rahatlıkla bı tık kolay olabılırrdı bu rısk ancak zaten hazır degılsınız o yuzden onem verin :) sizin hazırda olmanız önemli boyle seeyler icin. Evlılıgn tadı gercekten cıkarılmalı. Bekar olsamda henuz bende o dusuncedenım ya :)Bende yeni evliyim ve çocuk istemiyoruz aynı şeyler bana da oluyor zaten normalde de düzensiz adet olurum hiç anlayamiyorum geciktiginde hep 10 gün daha bekliyorum her ay test yapıyorum kafayı yiyecemmeşim de kafayı mı yedin evli barkli insanlarız olursa olur diyor zaten içten içe çocuk istiyor ama henüz hazır değilim ve evliliğin tadını çıkarmak istiyorum ama korunma yöntemimiz çok riskli malesef :/ ama ben neden bu kadar hamile kalmaktan korkuyorum onu da anlamış değilim
Sperm sağdan soldan bulaşmazAcaba tecrube cogaldikca geciyor mu bu **her yasanan yakınlasma sonrasında iyi korundum amma oldu mu yoksa bi hata diye edılen kusku tecrubeyle** yerini sakinlige mi bırakıyoryoğsaaam yas kaac olrsa olsun o kadar alınan guvenlige ragmen adetini merakla bekleyenler oluyo mu tabi yasaniyosa bisey rısklerı gozetmelı bılmelı ancak bu telas yerını ne zaman rahatlığa bırakacak acaba guldugume bakmayın dışım sizı icim beni . Gencim yeni kesfedıyorum kendımı de bu olayları da. Korunmayı da bılıyorum ancak her bırlıkte olma sonrasında bi acaba diye dusunmekten alıkoyamıyorum:)). Tek miyim bu konuda :O bide bilirmisiniz hani etrafta kalıntı kalmıs spremle de hamıle kalabılecegınden etrafa oturmaktan korkan bi tanıdıgım olmustu *karsı cinsinde girdiği girebilecegi yerler gibi * pek örnek bulamadım ama belkı buna benzer şey duymussunuzdur takıntı ornegı olark. öyle bi takıntı mı bu yoksa bu diyorum da. Sızlere danısmak bılgıme bılgı kattıgından seviniyorum:)