Tecrubeyle Mi ilgili Bu konu Yoksa Zamanla Geçiyor Mu

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
Acaba tecrube cogaldikca geciyor mu bu **her yasanan yakınlasma sonrasında iyi korundum amma oldu mu yoksa bi hata diye edılen kusku tecrubeyle** yerini sakinlige mi bırakıyor yoğsaaam yas kaac olrsa olsun o kadar alınan guvenlige ragmen adetini merakla bekleyenler oluyo mu tabi yasaniyosa bisey rısklerı gozetmelı bılmelı ancak bu telas yerını ne zaman rahatlığa bırakacak acaba guldugume bakmayın dışım sizı icim beni . Gencim yeni kesfedıyorum kendımı de bu olayları da. Korunmayı da bılıyorum ancak her bırlıkte olma sonrasında bi acaba diye dusunmekten alıkoyamıyorum:)). Tek miyim bu konuda :O bide bilirmisiniz hani etrafta kalıntı kalmıs spremle de hamıle kalabılecegınden etrafa oturmaktan korkan bi tanıdıgım olmustu *karsı cinsinde girdiği girebilecegi yerler gibi * pek örnek bulamadım ama belkı buna benzer şey duymussunuzdur takıntı ornegı olark. öyle bi takıntı mı bu yoksa bu diyorum da. Sızlere danısmak bılgıme bılgı kattıgından seviniyorum:)

Sevişmeyi biliyorsan araştırıp korunadabilirsin bence. Gugıl amca niyetine topigi kullanmak moda oldu sanırım. Bu soruları cevabını ordan da bulabilirsin. Sanki, 'ya ben bi nane yedim,korundum mu korunamadim mi tam bilemiyorum,gelecek yorumlardan gebe kalıp kalmadığımi anlar içimi rahatlatirim diye açtığını düşünüyorum artık.

21 yaşındasın kaç senedir seks yapıyorsunuz ? Ben hiç korunmadim ama gebelik istemeyen kim olursa olsun özellikle de evli değilse bu acaba her zaman olur diye düşünüyorum. Ama sperm öyle günlerce canlı kalmaz öyle klozetten falan bulaşmaz

Korunmayı bildigimi yazı arasında da belirttim dikkatli okumadınız sanırım olabilir insanlık hali. Benim sorduğum soru “dikkatli olmanıza rağmen içinize şüphe düsüp takıntılı düsünüp adetinizi telasla beklediğiniz oluyor mu”. İlk metinde de belirttiğim gibi “korunmayı” bildiğimi söyledim ancak “korunmaya rağmen siz de ben gibi takıntılı mısınız” demek istedim. Sanıyorum ki bu platforma “saygı-mahremiyet- “ sınırlarını aşmadan merak ettiğimiz , kendimizde olan ve başkalarında da var mı diye merak edip hislerimizi de paylaşabiliyoruz diye biliyorum :) bu kadar uzun açıklamamın niyeti; sorumun smacını açıklamak. Gerçekten kırıldım bu tutuma :) en sonda da yazmıştım ki “sizlerden bilgi almak beni bilgilendiriyor “ dedim. Yani bilgi alısverisi, “aa yalnız değil misim ben gibi düşünen hemcinslerim de varmıs” diyip hemfikir miyiz görmeyi sevıyorum. Hayırlı geceler .

Tarzınız bana birini hatırlatıyor hep
Bi tanıdıgınızı mı . Ya kötü bir şey degilki amacım ben gerçekten acaba ben gibi korunmasına gerçekten dıkkatlı olmasına rağmen ilişki sonunda takıntı edip adetini bi telasla bekleyen var mı diye merak ettim. Bence kootu bi şey degil zamanla yasim ilerledikçe tecrubemle düzelır diye düşünüyorum. :) ama hani ben gibi olan var mı merak ettim sadece.

Beni atladiniz

Niye hep cinsellik +18 anlatsana biraz
Bundan önce ki konumu da “derdim var” kısmına açtım. Aklıma bu gece bu konu geldi. Dedim ben hep takıntı ediyorum korunma seyini dikkat etmeme rağmen acaba ben gibi var mıdır öyle düşünen veya tecrübe kazandıkcagider mi bu telas diye sormak istedim. Bu yollardan çoğumuz geçtik geçiyoruz bence ne olmuş danışıyorsam? Sizlerin çoğu benden büyük, büyüklerime danışmış gibi his ediyorum bu yüzden bu platformu da “saygı”mı aşmadan kullanmaya dikkatle büyük özen gösteriyorum. Sonuç itibarı ile bu platform ve icerigindeki konu başlıkları biz konu açalım diye. Şu kişi şu kadar cinsellik açabilir diye sınırr vaarsa, bıılmek isterim. (İroni yapmıyorum cidden söylüyorum yanlış anlaşılmasın yasaksa soru sormam belli sayısı varsa)

“Ben klozetten bulaşır takıntısına sahip değilim soru içinde de belirttim öyle takıntılı bi tanıdıgım var ya bende de şu takıntı var; “dikkatli korunduguma emin olmama.ragmen takıntı ediyorum ben gibi olan var mı zamanla tecrübe edindikce geçer mi” ) diye danışmak amacım. Ayrıca aynen zaten yasım 21 olduğu ve cinsellik yaaşantım yeni olduğu için bu soruyu açtım zaten. Kısa bi süredir var.

Pardon ben yanlış anladım

Üzüldüm ya Büyüklerim küçüklerim, artık soru sormaya korkar oluyorum çok minik bi soru bu ben ssandım ki belki böyle soylersınz “cinsel hayatın yeni oldugundan yaşından dolayı oyledir zamanla gecer. bende de öyle telaşlar vardı / veya yoktu “ gibi şeyler dersiniz sohbet ederiz sandım bi anda dışlanan oluyorum bu platform da. Sadece “cinsellik” değil, ben geçen “derdim var” da konu açıp hayatımdan dertlerimden özet olarak bahsettim neden hep “cinsel” kategoriye geldigimde yargı yiyorum ki ben çok üzülüyorum dışarıda da hemcinslerim dışlıyor bilmiyorum ben mi yanlış bi insanım sorularım çok mu anormal mal mıyım artık boş hissetmeye başladım. Bi platformda bile kadın arkadaşlarla sohbet edemiyoruz hiç polemik veya tartışma insanı degılım duygularım dayanıksız bu konuda çabuk inciniyorum.

Eğer bekarsan bu takıntın normal değil mi sence de?
Evliysen tedbirini alıyormuşsun bu kadar takmaya gerek yok zaten.

Yanlış şeylere bende tepki veriyorum . Mesela önceki konunda sana tepki vermiştim. Herkesin düşüncesi farklı malesef

Yanlış şeylere bende tepki veriyorum . Mesela önceki konunda sana tepki vermiştim. Herkesin düşüncesi farklı malesef
Tabi ki haklısınız hemfikir olmak zorunda değiliz hicbirimiz saygıyla tepki gösterilmesine saygım var. Sadece bazen cinsellik kategorinde soru açtığımda “hep cinselliktesin” deniyor ama dert konusunda soru sık açsam “ne kadar dertlisin be” diyen çıkmıyor ..Oteki cinsellik kategorisiinde ki soruyu kastediyorsanız orda da kendi hoşlandığım şeyi değilde başıma gelen tekliflerin o yönde olduğunu belirtmistim bana gelen erkeklerde mi gariplik size de böyle şeyler oluyor mu partnerlerinizde gibi sormuştum yanlış olmasın. Sağ. Olun sorularıma geldiğiniz için elinize saglık

Eğer bekarsan bu takıntın normal değil mi sence de?
Evliysen tedbirini alıyormuşsun bu kadar takmaya gerek yok zaten.
Cok dogru haklısınız. Evli olmamam dolayısı ile yüksek ihtimalle bu takıntı :). Evli olduğumda da devam ederse vay halime eşimin işi yaş çok sagolun fikriniz için

Cok dogru haklısınız. Evli olmamam dolayısı ile yüksek ihtimalle bu takıntı :). Evli olduğumda da devam ederse vay halime eşimin işi yaş çok sagolun fikriniz için
Rica ederim
Yaşın genç iyi korun tatlım ama adet günün gelene kadar kendini strese sokarsan gecikme bile yaşayabilirsin.

Bu ilk 'acaba mi' konunuz değil ki? İnsanlarda doğal olarak şüphe uyandiriyorsunuz. Ayrıca saygı kuralları çerçevesinde sormanız da konu içeriklerinin benzer olmasını değiştirmiyor malesef

O soru da “korunma yönteminden bahsedip neler yapılabildigini kondom guvenilirliğini sohbet etmekti amaç”. Sonra sorularım sonrasında iliskim tecrübe kazanmaya başladı biraz olsun korunma hakkında daha dikkatliydim ve bu sefer de “dikkatliyim gerçekten ama bazen takıntı ediyorum bunu ben gibi takıntı eden var mı acaba yaşımın gencliginden belki de korunmaya rağmen korkum” diyerek bu soruyu açtım.
Bu soruda da kısacası “korunmayı biliyorum zaten bi iliski yasıyorsak sorumlulugunu almamız gerektgini bilincindeyim ama yine de korunsam da ben gibi takıntı eden var mı bu durumu” diye sormak istedim. İki konu birbirinden yapı olarak ayrı konu olarak “aynı”. Genclik ve cinselligi yeni yeni öğrendiğim zamanlar bunlar. Herkes geçiyor bu tedirgin dönemlerden. Sorumu sorup fikir alabilirim, rahatsız olanlar “es” geçer ama cevabı olanlarda buyururlar. İyi geceler hanımefendi rica ederim sürdürmeyelim fazla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…