• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tecrübesizlik kurbanı (resimli) yardım istiyorum!!

xchenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
314
1
116
İstanbul
bal köpüğü rengine yakın kahve istiyordum bi yerden okuduğum kadarıyla istedigim saç rengini elde edebilirdim ve gidip saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım..sonuçç MAHVOLDU! resmini yükledim..çok mutsuzum mafoldumben bu saçı nasıl düzeltip istedigim yandaki rengi elde edicem bi fikir verirsenz ?

Eklentiler

• $SDC14150.jpg
    $SDC14150.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 202
  • $kim_kardashian2_300x400.jpg
    $kim_kardashian2_300x400.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
aynen bende çok beğendimm.herkesin arayıpta bulamadığı bi renk

açık küllü kumsal direk tutmuş gibi fındık kabuğu biraz koyu ama :) zemin neydi?

bal köpüğü rengine yakın kahve istiyordum bi yerden okuduğum kadarıyla istedigim saç rengini elde edebilirdim ve gidip saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım..sonuçç MAHVOLDU! resmini yükledim..çok mutsuzum mafoldumben bu saçı nasıl düzeltip istedigim rengi elde edicem bi fikir verirsenz ?

canım iyi de kahve köpüğüde koyu bir renk değilki..o da bu tarz açık bir renk

rengi çok hoşşş olmuş beğendim
küllü rengi fazla kullandın galiba
bu renkten dönmek kolay ama kahve köpüğüde boyasan bu renge yakın çıkacaktır

anlayamadım canım :sm_confused: o eklediğin resim istediğin renk mi?yoksa şimdiki saçın mı?

ilk eklediğim şuanki saçım ilk boyamadaki hali yani.. zeminde açık karameldi artık kedi püskülü gibi olmuştu bayagı acıktı ondan koyu tutmadı galiba vaziyette görüldüğü gibi alakasız bi rengim oldu

canım bencede çok hoş ve tatlı bi renk biçoğumuz içinde bakırlık kızıllık olmayan kumral tonları elde etmeye çalışıyoruz,güzel bi ton yakalamışsın.biraz daha açıklayabilirmisin zemin rengin ne renkti,ve hangi marka kaç numaraları boyadın,ve birkaç resim daha bekliyorum senden,bende boyamak üzereyim çünkü...

canım bencede çok hoş ve tatlı bi renk biçoğumuz içinde bakırlık kızıllık olmayan kumral tonları elde etmeye çalışıyoruz,güzel bi ton yakalamışsın.biraz daha açıklayabilirmisin zemin rengin ne renkti,ve hangi marka kaç numaraları boyadın,ve birkaç resim daha bekliyorum senden,bende boyamak üzereyim çünkü...

canm zemin cok acık karamel tonuydu kolestonun 8.1 acık kullu kumralla 7.3 fındık kabugunu karıstırdım işte sonuc bu şekilde tabii bu ton biras akıcak daha yıkamadım ama zemin acık oldugu için biras daha acılır die düşünüyorum bu ilk boyanmıs hali cunku

Bende rengini çok beğendim..Ayrıca senin istediğin renk bu renkten daha koyu.O yüzden üzülmene gerek yok bence hala istediğin rengi tutturma şansın var.

Back