Bir ihtimal yüzünden sıkıntı etmene hiç gerek yok..
Eeee tabiki birbirine uzak evler olursa daha daha iyi olur.
O bir ihtimal olsa bile, düşman değiller ki sonuçta seninde ailen.
Zaten eşin senin yanında olacak seni her zaman kollayacak eğer o huzursuzluk olacağını hissediyorsa zaten böyle bir teklifi oda kabul etmez.
Aile bağlalarını sıkı tutmak her zaman iyidir.
Not: Geçimsiz kişiler hariç.
evet her iki aileyle aynı apt. yaşamama taraftarıyım
sevgiliyken bende dile getirmiştim ama sizin zaten aynı apt.değil ilerde yaa taşınırlarsa diyorsunuz başka evde otursanız bile oraya da taşınabilirler
yani şuan olmayan birşey için bu kadar düşünmeye gerek yok
birde başkasına bakamam demişsiniz kendi keyfimi bozamam merak ettim sadece eş ailesi için mi bu
yoksa annenize de bu kadar açık ve net bunları söyleyebiliyor musunuz
tabikide kendi aileme karşı böyle değilim. ben aileme bakmakla yükümlüyüm ki bunu severek yaparım onlara çok bağılıyım hele anneme. ama onun ailesine karşı öyle davranamam. her insan farklıdır. lütfen bunu böyle değerlendirin
her insan tabi ki farklı ama eş anne babasından bahsederken hele yüzüne karşı ben kimse için rahatımı bozamam bakamam
ama aileme bakmakla yükümlüyüm derse olmaz ha şuan için evet aşkım evet bitanem der ama evlenince öyle olmaz
yanlış dşünüyorsunuz senin anne baban kıymetliyse onun da kıymetli sen nasıl bakmakla yükümlüysen o da yükümlü
ne fark var peki aileler arasında o da anne baba
bu kadar peşin hükümlü olmayın evlenince çok üzülürsünüz yoksa
tabikide kendi aileme karşı böyle değilim. ben aileme bakmakla yükümlüyüm ki bunu severek yaparım onlara çok bağılıyım hele anneme. ama onun ailesine karşı öyle davranamam. her insan farklıdır. lütfen bunu böyle değerlendirin
sevgilin şimdi destek çıkmış ama ilerde evlenince işler çok değişicek.
hayat bu ne olacağı belli olmaz.
tatlım sende saygı olsaydı büyükler için nişanlınla o şekilde konuşmazdın.tamam kv .ile yakın olmak genelde problemli oluyor .ama ortada hol yok yumurta yok daha şimdiden ben onlarla uğraşamam bakamam edemem ne demek?belki muhtaç olacaksın o insanlar seninle ilgilenecek.o çok aşık olduğun erkek ağaç kavuğundan çıkmadıki mantarmı bu.onlar senin eşinin ailesi ve dünyaya gelecek ve canından çok seveceğin evladınında ataları olacaklar.bak insanlar duymasa senin konuştuğun kelimeler bu evrene yayılıyor.onlar sana karşı bir soğukluk hissederler.ama neden olduğunu bilmeden.bence sen dua et allahım onlarla benim aramdaki muhabbeti arttır diye.ne demişler et tırnaktan ayrılmaz onlarda evlatlarından ayrılamazlar.eşinde ailesinden ayrılamaz ama senden pekala ayrılır sen gibi dünyada sayısız kız var.hele birde zengin oğluysa .
neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun.işte çocuklukta insanın başından geçen olaylar yıllar sonra çıkıyor.babaannen anneni üzmüş sen çocukken bundan etkilenmişsin.ama her insan bir değilki fazlada anneni babanı istemiyorum deme ters teper.onlarla iyi olursan eşinle daha iyi olursun benden sana abla tavsiyesi.o annesine babasına birşey dese bile sen hiç sesini çıkarma.valla benim kayınbaba bize ev verse çok mutlu olurum ve duacı olurum kiracılıkda çok zor.ay başı hemen geliyor.kirayı bir ay vermesen kapıdasın.
ne gördüğümü ne yaşadığımı bilmeden uslubumdan hoşlanmayabilirsiniz hak veriyorum size. ben bu kayınvalide, kayınbaba konularında çok önyargılıyım. çünkü zamanında babamın ailesi anneme çok şeyler yaşattı. üstelik annem dünyanın en sabırlı en iyi niyetli en tatlı dilli insanıdır. mutlaka onunda hatası olmuştur neyse mevzu bu değil. ben birçok defa annemin ağlama krizlerine şahit oldum. hatta kardeşim annemin karnındeyken ölme tehlikesi atlattı. bunlar çok ciddi şeyler. o yüzdenki ben çok mesafeliyim. yanıma yaklaştırmaya korkuyorum onları. anlatabiliyo muyum?
su an degil, ama bi kac sene icinde görünen bu, birlikte bi ev yaptirmayi düsünüyoruz. yaslilar, hastalar. onlar bi yerde bi basina yasarken, ben baska bi yerde keyif yapamam mesela.
esimin anneme babama vermesini istedigim degeri bende onun annesine babasina vermek zorundayim.
esim bana ben senin annene babana bakamam dese kahrolurum.
yapi meselesi bu. tabi bu karsindaki insanin sana karsi tutumuylada alakali.
elbet kayinvalide madurlarida var, gelinine hayati zindan eden insanlarda cok
ama hepsi öyle degil ki.
Yanlış anlamışsınız.
Halbukı ustune basa basa aılyle oturun yada oturmayın demedım ben.Bunun hakkında fıkır yurutmedım.
Niyetinizden bunu dile getirirken kurdugunuz cumlelerın cırkınlıgınden bahsettim.
Çünkü hakkında atıp tuttugunuz,hakaret ettıgınız insanlar istesenizde istemesenizde ileride bağınız olacak insanlar.
Ve muhtemelen bu sözleri hakaretleri hak etmıyorlardır..
Yaşınız kac bılmıyorum ama daha olgun cumleler kurmanızı öneririm.
Zira hayat bu öyle bir gün gelir ki o tilkilere muhtac eder Allah ..
sevdiği adamı buyuttuler diye ömür boyu sırtınta taşıycak hayatını onlara adıycak butun luxlerınden tavız verıcek dıye bisey mi var ? gerektıgınden fazla samimiyet ilgi sevgi gösterince ayyy aferım bızım gelınımıze denmıyo malesef gene yaranamıosunuz gene yaranamıosunuz en guzelı tavız vermemek kendısını harab edıp gene kotu olmaktansa mesafesını korur olur bıter .. arkadaş milletin kaynanaları melekmiş ya hayretler içindeyimaynı apartmanda yada yakın oturmak istemezsiniz bunu anlıyabilirimde ben kimse için keyfimi bozamam kimseyede bakamam gbi sözler bana hoş gelmedi sevdiğiniz adamı büyütmüşler okutmuşlar yetiştirmişler üstelik size sıkıntı yaratmamak için sıfır daire veriyolar bilmiyorum ama bana ayıp geldi böyle düşünmeniz :44:
doğru söylüyosunuz bbazı şeyler için sükretmeyi bilmem lazım. ben bazı şeylerin yokluğunu bilmediğimden varlığının kıymetinden mutlu olamıyorum.
onun ailesi konusunda destek alıcam. çünkü benim bu konuda psikolojim cidden bozuk. onlarla iyi olmayı gerçekten istiyorum ama duvar örmek bana daha kolay geliyo sanki o zamn hiç kırılmıcam hiç üzülmicem gibi hissediyorum
beni anlayanada anlamayanada, tavsiye verenede eleştirenede çok teşşekkür ediyorum çünkü hepsi bana bi bakış açısı katıyo. Yanlızca kendi penceremden bakmamayı başka yönleride görmeyi öğretiyo. Ancak ben size nasıl saygılıysam sizinde aynı saygı çerçevesinde konuşmanızı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?