tecrübesizliğimin kurbanı olmak istemiyorum

bu benim tercihim ben evliliğimde problem yaşamak istemiyorum o yuzden herşeyi şimdiden açık açık konuşuyorum kimse benden bişey beklemesin diye söylüyorum açıkca. bundada yanlış bişey görmüyorum. tabiki o 'ben silerim atarım ailemi' demiyo. 'kimse senden bişey bekleyemez, bu senin görevin değil, ben ilgilenicem, bakıcak biri bulunu, sen arada sırada uğrayıp arayıp güleryüzünü eksik etme yeter' diye konuşuyo.
evet kimse için keyfimden vazgeçemem. ben buyum. açıkca herkesede söylüyorum. uyar uymaz bilemem. dünyaya bir kere geliyorum ve tadını çıkarıyorum herşeyin. hiç mi sıkıntı çekmiyorum? tabiki çekiyorum tabiki hayat bu ama olabildiğince başıma dert açaçcak şeylerden uzak durmaya özen gösteriyorum.
sevgilime karşı çok açığım. herhangi bi çekincemi sıkıntımı direkt söylüyorum. ben onu kendim gibi görüyorum. evet açıkcada söylüyorum onun hayatının merkezine oturmayı başardım. dünyasını etrafımda döndürüyorum. bunu kötü niyetle yapmıyorum. sadece hayatımızı kurarken yolumuzu kendim çiziyorum

ya evli diilsiniz,yada kaynananız yok bence...olsa ve yakınınızda otursa böyle yazılar yazmazdınız yada ermişsiniz ...

ne demek canım bırbırmıze yardımcı olmak ıcın burdayız sen dediklerimi aklının bı kosesıne yaz ters teperse burdayım

valla gözüm korkmuyo değil yaa bazen aklım çıkıyo ne yalan ne yapsam yaa? sevgilim de istemiyosan başka bi yerde olur diyo bu bi seçenek illa orası şart değil nasıl istersen diyo nerde istiyosan orda oturalım diyo. ayy canım benim:)

Kimsenin evinde oturmayın bence.. Sizinde arkadaşınızında mesleği gayet iyi. Kendi evinizi kendiniz alın. Dayayın, döşeyin vs..

Ksr bakmayın yada bakın fark etmez ama cok kotu nıyetlı bırısınız.yada uslubunuzda cıddı sıkıntılar var
Ne demek tılkıler ? Esınız olacak ınsanın aılesıne bakısınız bu mu ? yazık o ınsanlara,acaba gercek dusuncelerınızın farkındalar mı ..
Demek ınsan emeğiyle böyle rezil olabilir ancak , babası sıze hem daıre verıcek hemde yakınınızda falan hıcbırı barınmıycak vay be ne guzel dunyanız var öye ..

Kımse kımseye bakmak zorunda değil tabıkı ama bu tavır ve tutumunuz çok can sıkıcı . okurken cok sasırdım.

Bir ihtimal yüzünden sıkıntı etmene hiç gerek yok..
Eeee tabiki birbirine uzak evler olursa daha daha iyi olur.
O bir ihtimal olsa bile, düşman değiller ki sonuçta seninde ailen.
Zaten eşin senin yanında olacak seni her zaman kollayacak eğer o huzursuzluk olacağını hissediyorsa zaten böyle bir teklifi oda kabul etmez.
Aile bağlalarını sıkı tutmak her zaman iyidir.

Not: Geçimsiz kişiler hariç.

ya evli diilsiniz,yada kaynananız yok bence...olsa ve yakınınızda otursa böyle yazılar yazmazdınız yada ermişsiniz ...

evliyimde, kayinvalidemde var cok sükür, ALLAH yoklugunu göstermesin
Ermek büyükleri saymak, sevmekse ben ermisim demek ki.

kimse seni bakışıyla bile üzemez mi dedi vay anasını sayın seyirciler.....
balkondan atlamak istiyorum şu an.
zira bu konuda çok dertliyim

aynı apartmanda yada yakın oturmak istemezsiniz bunu anlıyabilirimde ben kimse için keyfimi bozamam kimseyede bakamam gbi sözler bana hoş gelmedi sevdiğiniz adamı büyütmüşler okutmuşlar yetiştirmişler üstelik size sıkıntı yaratmamak için sıfır daire veriyolar bilmiyorum ama bana ayıp geldi böyle düşünmeniz :44:

ben 20 yaşında bir erkek annesi olarak bu kızımızın düşünce yapısı hakkında hayretler içersindeyim....sanırım erkek kardeşi yok...yorum yapmaya da gerek görmüyorum...önyargılı bir insana ne dersen de o bildiğini yapacaktır...eş adayını parmağında oynatmanın,anne babasını 2. plana attırabilmenin erdem olduğuna inanmış yada birileri tarafından inandırılmış...Allah yolunu açık etsin...benim oğlumu da böylelerinden uzak tutsun...

bütün daireleri satıyolar yani kiralık vermiyolar kendilerine dairede ayırmıyolar hepsi satılmış nerdeyse

o zaman şanslısın satıldıysa hepsi bence deeğrlendirebilirsin o halde daireyi sonuçta oturamazlar aynı apartmanda satıldığına göre hepsi.

aynı apartmandamısınız peki?

su an degil, ama bi kac sene icinde görünen bu, birlikte bi ev yaptirmayi düsünüyoruz. yaslilar, hastalar. onlar bi yerde bi basina yasarken, ben baska bi yerde keyif yapamam mesela.
esimin anneme babama vermesini istedigim degeri bende onun annesine babasina vermek zorundayim.
esim bana ben senin annene babana bakamam dese kahrolurum.
yapi meselesi bu. tabi bu karsindaki insanin sana karsi tutumuylada alakali.
elbet kayinvalide madurlarida var, gelinine hayati zindan eden insanlarda cok
ama hepsi öyle degil ki.

Kimseye bakamam, kimse icin keyfimi bozamam cumleniz son derece antipatik ve ukala geldi bana.

Herseyin bir uslubu var.

Siz kendinizi sevgilinizin hayatinin merkezine oturtmayi basarmissiniz ama o maalesef bunu basaramamis gorunuyor. Nihayetinde ailesi. Siz anneniz icin esinizin boyle bir cumle kurmasini ister miydiniz? Erkekler evlendikten sonra ailesine bakisi degisiyor emin olun. Bu kadar beylik laflar etmeyin.

Icinize sinmiyor ve supheleriniz varsa baska bir seyi bahane edin ve orada oturmayin bence. Kuzen de orada oturacakmis. Bu kez ona gelen size de ugrayacak ve benim de hic tercih etmedigim bir durum. Her sekilde baska bir ev daha mantikli gorunuyor.

ne gördüğümü ne yaşadığımı bilmeden uslubumdan hoşlanmayabilirsiniz hak veriyorum size. ben bu kayınvalide, kayınbaba konularında çok önyargılıyım. çünkü zamanında babamın ailesi anneme çok şeyler yaşattı. üstelik annem dünyanın en sabırlı en iyi niyetli en tatlı dilli insanıdır. mutlaka onunda hatası olmuştur neyse mevzu bu değil. ben birçok defa annemin ağlama krizlerine şahit oldum. hatta kardeşim annemin karnındeyken ölme tehlikesi atlattı. bunlar çok ciddi şeyler. o yüzdenki ben çok mesafeliyim. yanıma yaklaştırmaya korkuyorum onları. anlatabiliyo muyum?

uslubum size ukala gelmiş olabilir ancak bizim aramızda böyle şeylerin ayıbı yok yani ben içimden geçenleri hiç filtrelemeden ona açıkca söyleyebiliyorum ve en çok da bunu seviyorum ilişkimizde. bu bizim kendi diiyalogumuz. diğer insanları bu kadar rahatsız etmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…