uzak semt bunu bilir bunu söylerim
hep öyle derler canım inanma aldanmaaaa...benim kayınvalıdemde 8 ay boyunca bir melekti adetaa beni kandırdılar böle diye diye sen kanma. oturabıldıgın kadar uzak bi semtte otur..
ama şunuda söyliyim istedikleri kadar uzakta olsunlar gene seni uyuz etmeyi başarıcaklar .. eşin istedikleri kadar önlerinde dursun onlar gene bi laf edip seni sinir harbine sokbılıcekler .. evlilik o nişanlılık dönemindekı vaadlerle hiç mi hiç uyuşmuyo.. beim eşimde cok sert mesafelıdır ailensıne karsı ama gene lafları kulagıma gelıo kayın valıdemın gene benı sınır etmeyı başarıyo sana tavsiyelerim şunlar
oturabıldıgın kadar uzakta otur ama dedigim gibi gene duyucaksın laflarını bunu bılerek çık yola
karşılarında asla ama asla susma bişey dedıklerınde cevaplarını ver (saygı çercevesı içinde)
soylenenlerden 3ünü duy 5ini duyma
onların lafları yuzunden ASLA eşinle kötü olma şunu unutma eşin istedigi kadar engel olsun gene sana laf gelıcek o yuzden bozma aranı ailen sunu dedı bunu dedı dıe adamı bıktırma o zaten görücek.. tatlılıkla ben boyle yaklasmama ragmen bana böyle yapıolar hayatım falan die konuş..
ve en önemlisi sakın akrabalarına tavır alma cici kız görüntüsü oluşturki ilerde bi sorun oldugunda ''zaten şirretin tekiydi'' demek yerıne ''kız melek gibiydi bunlarda sorun var'' desinler ...
benden bukadarrrr uygulayıp uygulamamak sana kalmışama şunuda aklından çıkarma bu şekılde hareket etmezsen kımle evlenırsen evlen yurutemezsin evlilik şu an kafanda canlandırdıgın sana nişanlın ve ailesi tarafından anlatılan duydugun pembe dunya deil
sızın kayınvalıde yada kayınpederın kendı evlerı yokmukı bırakıp oraya tasınsınlar.sızde bırara konusurken sorun arada dıger daıreler satılacakmı bakalım.yoksa karsınız ustunuz altınız herneyse kıraya vermeyı dusunuyoruz derseler bıttınız oraya tasınacaklar demektır.uzaktanda yapıyorlarda yapacakları varsa kapı komsu olmakta daha beterdır uzak durun.sız bır sorun bakalım dıger daıreler ne olucak bırını bıle kıraya verıyolarsa durumdan hemen suphelenın derım
Eğer şu anda oturdukları bir ev varsa bence yerleştikleri yeri bırakıpta yakın bir yerde oturmzlar diye düşünüyorum.Bir de yapılan apartmanda tek daire sizin olacaksa diğerlerini sonuçta başkalarına satacak eğer bir daire felan satılmaz kendilerine ayırma düşünceleri varsa o zaman kork gelirler diyebiliriz ama satılırsa da bence gelmezler.
Yine de için rahat etsin istiyorsan da ikinizde inşaatla ilgileniyormuşsunuz mühedismişsiniz zaten eviniz olur nasipse bu teklifi reddedin.
canım erkekler de aileleri de evlenmeden önce melek gibi oluyorlar.. sen ne istersenler.. nasıl istersenler.. havada uçuşuyor.. sonra evlilik gerçekleşince biraz zaman geçince hayat ufak tefek oyunlar oynayınca herşey değişiyor.. başka da bir sey demıyorum..
bütün daireleri satıyolar yani kiralık vermiyolar kendilerine dairede ayırmıyolar hepsi satılmış nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?