Gebeliğe Hazırlık tecrübesi olanlar yorumlarınızı bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

berna es

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
14
2
1
24
çatlamanın 14. günü tek kasık agrısı yaşıyorum reglim 4 gün gecikti. çatlamanın 11.günü test yapmıştım erken gebelik çoook silik çıkmıştı flaşla ve ışıga tutunca görüyordm pembe aşırı ince bi cizgi.
sümüksü sarı akıntım ve tek kasık agrısı karnımın altında doluluk hissi var hamilelik belirtisi olabilir mi bu şekilde hamileliğini ögrenen var mı

ben battan 5 gun once kasik agrilarim sayesinde test yapip ogrendim ama akinti yok bende

benim de yoktu bugun başladı kasık agrılarınzdan başka belirtiniz varmıydı Allah kucagınıza almayı nasip etsin ❣
bel agrisi ayakta kalinca belim cok agriyor bide cabuk yorulma baska belirtim yoktu

Çatlamanın 14ncü günüyse adetiniz 4 gün geçmiş olmuyor adet gününüz bugün oluyor. Akıntı ve kasık ağrısı da gebelik belirtisi. Doluluk hissini hiç duymadım da yaşamadım da

Canım adet günün bugün senin belirtiler gebelik belirtisi testin silikse ihtimal daha yüksek tekrarlaya bilirsin testini atabilirsin buraya

Evet benim bu srkildeydi çoook silikti flasin uzerine birakinca hatta goruyodum 3 gun test tuttum hergun daha koyulasti belirginlesti kan verdm 47 cikti insallah sende hamilesndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…