çok yönten denedim fakat doğal yollarla kalıcı büyüme imkansız boşuna zamanınızı paranızı ve umutlarınızı harcamayın..
bence yaşın daha küçük takıntı yapma süngerli tak çok düşünme kafana takılacak kadar bişey yok allah sağlık versin de bence daha büyür
umarim yanlis anlamazsin ama once boy uzatmaya odaklan bence.doktora git bi film cektir,kemiklerin hala acik mi ogren,sonra gerekli takviyeleri duzenli kullan,sporunu yap.Bunu soyluyorum cunku boy uzamasi daha erken yasta durur.28-30 unda gogus buyuttugunu soyleyen var ama o yasta boy uzattigini soyleyen yok.
sinifi bosver,bazen disari cikiyorum cok guzel kizlar goruyorum,bazen cikiyorum bunlar da kendine kiz mi diyo diye bakiyorum.ortamdan ortama degisir boyle seyler.Ayy evet ama sınıfta boyu benden kısa olan kızlar olduğu için bu konuda pek takıntı yapmadım ama gögüslerim yok gibiler o yüzden buna çok takıyorum. Belki de haklısınız ilerde gögüslerm için bişy ypablrm ama boy için yapamam:S
Göğüs büyütme telkini var ses dosyası..
Her gün dinliyorsun.
Forum da var, bi araştırırsan bulursun canım.
Ben denedim ya işe yaradı ya psikolojik...
Yada gelişeceği varmış bilmiyorum
Bende 1 beden büyüdü
Denemekte fayda var
1 yıla yakın oldu yapalı
Şuan 19 yaşındayım
bende buz kalıbı tatbık edıyorum kısın zor oluyorda yazub cok yararını gordum
Bulamadm cnm((((
Konunun linki bu ;
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
Bende başlıyım bari tekrar
Hadi beraber başlayalım
İndir telefonuna geceleri yatarken tak kulaklığı uyu
Ben öyle yapıyodum müziğide hoş ayrıca
İnanarak dinleyince oluyo
Böyle dinlediğinde bi sızlama kaşıntı falan hissediyosun
Hadi gazamız mübarek ola
21 gün boyunca gecelerı yatarken taktık kulaklıgı uyanana kadar dinlemiş oldum canım bide bazen unuttugum oldu onuda gün içinde ev işi yaparken test çözerken falan kapadım ama dediğim gibi ya müzikten yada gelişiceği vardı ama denemekten zarar cıkmaz :) benim 100mesajım henüz dolmadı bu yuzden cevap yazamadım canım :)
Bende bugün başladım canım gerçektende müzik dinlerken sızlıyor gögüslerim belki pskiolojik bilmiyorum. Sende işe yaradımı bu müzikk??
Bende bugün başladım canım gerçektende müzik dinlerken sızlıyor gögüslerim belki pskiolojik bilmiyorum. Sende işe yaradımı bu müzikk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?