• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrubesi olan hanimlar yardimci olur musunuz

Polpol28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
30
33
3
Hanimlar merhaba araniza yeni katildim bu konu defalarca acilmistir belki ama inanin stresten duramiyorum. Bugun adetim gecikeli 5 gun oldu kasik agrisi bas agrisi ve bel agrisi yasiyorum kan ve idrar testi hep negatif biraz daha beklemelimiyim sizce yoksa bu aksam dr a gidecegim lutfen yardimci olun ☹️

Hanimlar merhaba araniza yeni katildim bu konu defalarca acilmistir belki ama inanin stresten duramiyorum. Bugun adetim gecikeli 5 gun oldu kasik agrisi bas agrisi ve bel agrisi yasiyorum kan ve idrar testi hep negatif biraz daha beklemelimiyim sizce yoksa bu aksam dr a gidecegim lutfen yardimci olun ☹️
Kan değerin kac cikiyor canm?

Bu aksam doktora gittim hicbirsey yok dedi ultrasonda ne kist ne bebek. Simdi kahverengi leke gelip duruyor adet mi olucam yoksa

Suan lekelenme gibi seyler var gec dollenme olasiligi olabilirmi hanimlar ne dersiniz suan her ihtimal dusunduruyo

Benim de 10 gün geç döllenme olmuştu ama kahverengi leke falan gelmedi. O leke de yengemde olmuştu ve o da hamile cikti

Biraz daha bekleyelim bence 1 subatta gidin biraz sıkın disinizi net çıkar. Şimdi kafanızdan atin

Back