• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübelilere bir sorum varrr

Mersi kızlar zaten artık dönüşü yok bu işin bu şekilde olcak Rabbim yardım etsin =) peki sürekli yastıklarla filan destekli şekilde yatsamda sırt ağrıları oluyormu ne zaman geçiyo
ağrı istemiyorsan düz yat ben ikinci günden itibaren normal yatmıştım kambur vaziyette durmak ağrıyı arttırır

Bündeyen bünyeye farklıdır herkesin bildiği üzere. Tabii ki uygulanan yöntemin kas altı kas üstü vs ,, protez büyüklüğününde önemi var. Şöyle ki kas altı protez yerleştirmelerinde kasınızın kesilmesinden kaynaklı kol hareketleriniz ameliyat sonrası dönemde fazlasıyla kısıtlanır ve kaldırdığınız kısa süreli anlarda bile ağrı çekersiniz.. Kas üstü yöntemde ağrı pek hissedilmez fakat gerginlik hissi hat safhadadır. Kollar kolay hareket ettirilir. Küçük bir protez tercih edilmişse iyileşme dönemi daha hızlı gerçekleşir. Ben 450 taktırdım mesela :) Geç mi iyileştim. Hayır. Ama sürekli dinlendiğimden çabuk ayaklandım. Çok psikolojik sıkıntı yaşadım orası ayrı. Bu çalıştığınız iş ortamı ve işinizlede alakalı. Masa başında mı işiniz?? 7 gün belki yeterli olabilir iyileşmek için ama 2 haftada garantilemiş olursunuz iyileşme sürecini. Sağlık bu şakaya gelmez :) Siz genede süreci uzatın. Kendinizi iyi hissederseniz 7. günden dönersiniz işinizin başına. Kim bilir belki daha erken bir sürede bile olabilir :KK66:
Canım sana çok sordum ben hakkını helal et valla ameliyat sonrası psikolojik sorun yaşadım demişssin o ilgimi çekti ne konuda sorun yaşadın. Kabullenemedin mi Ben şuan daha olmadan psikolojimi bozdum da

kişiden kişiyi değişiyo ben 4. gün pazara gitmiştim 6. gün sabahtan akşama dışarda alışveriş yapıp gezdim belki de 3. gün bile olurdu bu durum ame ben o gün çıkabildim evdeydim iki gün dinlenmen yetiyo benim ameliyatım çok kolay gelmişti şimdi bi daha olsam olurum yani
Canım sen kas üstü mü oldun. Ondanmı kolay atlattin

kişiden kişiyi değişiyo ben 4. gün pazara gitmiştim 6. gün sabahtan akşama dışarda alışveriş yapıp gezdim belki de 3. gün bile olurdu bu durum ame ben o gün çıkabildim evdeydim iki gün dinlenmen yetiyo benim ameliyatım çok kolay gelmişti şimdi bi daha olsam olurum yani
Süper pazara gitmek değilde en azından kendi işimi kendim görmek bile iyi 4. 5. Gün için inşaallah benimkide rahat geçer canım

canım kimsenin iyileşmesini örnek alarak plan yapmamalısın 2.gün kendi işimi gördüm diyenler de var benim iki haftayı bulmuştu ağrılarımın dinmesi çok zorlanmıştım. önlemini almanı öneririm kesin şu gün işe döneceğim dememeye çalış. bol şans ve şimdiden geçmiş olsunlar diliyorum sana :)

canım kimsenin iyileşmesini örnek alarak plan yapmamalısın 2.gün kendi işimi gördüm diyenler de var benim iki haftayı bulmuştu ağrılarımın dinmesi çok zorlanmıştım. önlemini almanı öneririm kesin şu gün işe döneceğim dememeye çalış. bol şans ve şimdiden geçmiş olsunlar diliyorum sana :)
Çookk teşekkür ederim canım ama ne yazıkki işim buna müsaade etmiyo=)

Raporu uzatmam mümkün olmaz ancak o kadarlık izin alabiliirm ne yazıkki bi hafta geçince başlamak zor olacak ama başka çare yok.sizce araba konusu sıkıntı olurmu kolları kullanmak 7. Gün için
Canım ben ️kasaltı, koltukaltı kesisi ile oldum 5. Gün otomatik vites araba sürdüm. Dr um 4. Günde de sürebileceğimi söylemişti. Ilk 7 günü çok iyi dinlenerek geçirirsen , masabaşı işi çok zorlamayabilir.

hayır tam kas altı kolay geçmesinin sebebi kendimi bu ameliyatın fazla ağrılı olacağını düşünmem sanırım bi de dr um fazla tecrübeli olduğu için dokuyu zorlamadığından
Ah bebeğim hangi şehir ve hangi doktordu senin maşallahın varmış :)

Ah bebeğim hangi şehir ve hangi doktordu senin maşallahın varmış :)
ben burda iki çocuk doğurdum böyle ağrı çekmedim yazılarını okumuştum ve doğumum çok zor olduğu için bir daha çocuk doğurmak istemiyorum ame bu ameliyatı da istiyordum rüyamda olduğumu görmüştüm ve hiç ağrım olmamışctı gerçekte de aynı öyle oldu hatta gözüma açmadan kendime geldiğimde memelerimi ellemiştim öyle anlamıştım ameliyat olduğumu :)) çok şükür çok kolaydı dr uma göre benim Bünyemden kaynaklıymış ama okuduğum makalelerde kişinin ameliyata hazır olması ile ilgiliymiş ağrı durumu dr um hasan fındık ist da

Merhaba siz kasalti mi yaptirdiniz ne kadara ve nerde yaptirdiniz bi de büyüklük ne kadar merak ettim. Mümkünse foto görmek isterim soocute

Canım sana çok sordum ben hakkını helal et valla ameliyat sonrası psikolojik sorun yaşadım demişssin o ilgimi çekti ne konuda sorun yaşadın. Kabullenemedin mi Ben şuan daha olmadan psikolojimi bozdum da
Yardımcı olmak isterim tabiiiki ne demek.. Kendimden kaynaklı problemler canim, endişe etme panik atak hastasiyim, tamamen kendi kuruntularım. Yaşım küçük olduğu için ve ilk kez hastanede yattığım için endişelendim. Operasyondan önce çok rahattım müzik dinliyerek motive kendimi. Ameliyattan sonra sadece psikolojik olarak kendime üzüldüm endişelendim en ufak kıpırtıda çok kötü birşeyler olmuş veya olacak gibi düşünüyordum. Halbuki şeytan kulağına doktorum 4 / 4'lük harika bir ameliyat gerçekleştirmiş. Tamamen kuruntu hay çok kötü olacak yok drenlerim çıktı galiba dikişim patladı. Vss vs vs...... Halbüki allahıma bin şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım ne dikişlerden ne protezin doğal durmamasından veya herhangi bir komplikasyonum olmadı. Çok şükür bin şükür. Ama hep düşündüm bunları,,kendimi paraladım yaniii, panik ataklı olduğum için gereksiz takıntılarım ve endişelerim var.. Kesinlikle kabullenememeyle alakası yok şuan 2 ayım dolmadı bile ama inan hiç mi hiç aklıma gelmiyor ne ameliyat olduğum ne de göğsümdeki protezlerim. Ne yatarken ne kalkarken ne dokunurken. Tamamen kendi memem. Doğıuştan böyle memeliymişim gibi :confused:.... Üstüne bile yatabiliyorum. Özgüven veren kişiyi kadın gibi hissettiren bana göre muhteşem bir mucit bu silikon operasyonu. Keşke herkes yaptırabilse. Herkes istediği sonuçları alsa. Aklında soru işareti kalmasın allahın izniyle inşALLAH bir sorun yaşamazsın ve beklediğin sonuçları alır tatmin olursun. Bana sakın takılma ben sadece çok endişeli olduğum için kendimi boğdum saçma sapan. Psikolojik sorun dediğim bunlardan ibaret. Ol kesinlikle bu ameliyatı niyetliysen asla geri adım atma... Şansın bol olsun

Allah razı olsun canim
Yardımcı olmak isterim tabiiiki ne demek.. Kendimden kaynaklı problemler canim, endişe etme panik atak hastasiyim, tamamen kendi kuruntularım. Yaşım küçük olduğu için ve ilk kez hastanede yattığım için endişelendim. Operasyondan önce çok rahattım müzik dinliyerek motive kendimi. Ameliyattan sonra sadece psikolojik olarak kendime üzüldüm endişelendim en ufak kıpırtıda çok kötü birşeyler olmuş veya olacak gibi düşünüyordum. Halbuki şeytan kulağına doktorum 4 / 4'lük harika bir ameliyat gerçekleştirmiş. Tamamen kuruntu hay çok kötü olacak yok drenlerim çıktı galiba dikişim patladı. Vss vs vs...... Halbüki allahıma bin şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım ne dikişlerden ne protezin doğal durmamasından veya herhangi bir komplikasyonum olmadı. Çok şükür bin şükür. Ama hep düşündüm bunları,,kendimi paraladım yaniii, panik ataklı olduğum için gereksiz takıntılarım ve endişelerim var.. Kesinlikle kabullenememeyle alakası yok şuan 2 ayım dolmadı bile ama inan hiç mi hiç aklıma gelmiyor ne ameliyat olduğum ne de göğsümdeki protezlerim. Ne yatarken ne kalkarken ne dokunurken. Tamamen kendi memem. Doğıuştan böyle memeliymişim gibi :confused:.... Üstüne bile yatabiliyorum. Özgüven veren kişiyi kadın gibi hissettiren bana göre muhteşem bir mucit bu silikon operasyonu. Keşke herkes yaptırabilse. Herkes istediği sonuçları alsa. Aklında soru işareti kalmasın allahın izniyle inşALLAH bir sorun yaşamazsın ve beklediğin sonuçları alır tatmin olursun. Bana sakın takılma ben sadece çok endişeli olduğum için kendimi boğdum saçma sapan. Psikolojik sorun dediğim bunlardan ibaret. Ol kesinlikle bu ameliyatı niyetliysen asla geri adım atma... Şansın bol olsun
Allah razı olsun canım çıktık bi yola bakalım :) bende aynı senin o yasadigin panikleri şuan yaşıyorum işte :) doktorunun ismini çok duydum keşke fırsatım olsada bende gidebilsem ona :( çok sevindim senin adına bunları duymak gerçekten mutlu ediyo

Back
X