• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli tecrübesiz tüm anneler bakabilir mi??

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Merhaba kızlar 3.5 aylık bir bebeğim var emzirme sorunlarından artık çok bunaldımm bir türlü tam yediremiyorum . Beni emip kilo alamadığı için Sağrak veriyorum sütümü bir ay önceye kadar 120 ml veriyordum daha da istiyordu ama şimdi hiç yemek istemiyor onu bile zor içiyorum bana biraz içtikten sonra oynuyor biberon da. Sağ göğsünde pompa boşaltmadığı için sürekli içinde süt birikip ağrı yapıyor sağıyorum sağıyorum süt çıkartmıyor ondan pompa o kadar bıktım ki artık bebeğimi çok seviyorum bir türlü doya doya emzirenmedim sağıyorum oda olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen bana bir akıl verin o kadar bunaldım ki .. hafif alt dışı kabarmış ama çok hafif bu kadar sürer mi bir diş problemi . Sol göğsünü çok güzel boşaltırken sağ göğsümün pompa neden boşaltmıyor bu çocuk neden eskisi gibi yemiyor :KK61:

Biraz daha sabredin :) 4 aylik olunca ek hidaya baslarsiniz daha az emer :)

Merhaba kızlar 3.5 aylık bir bebeğim var emzirme sorunlarından artık çok bunaldımm bir türlü tam yediremiyorum . Beni emip kilo alamadığı için Sağrak veriyorum sütümü bir ay önceye kadar 120 ml veriyordum daha da istiyordu ama şimdi hiç yemek istemiyor onu bile zor içiyorum bana biraz içtikten sonra oynuyor biberon da. Sağ göğsünde panpa boşaltmadığı için sürekli içinde süt bir ekip ağrı yapıyor sayıyorum sayıyorum süt çıkartmıyor ondan panpa o kadar bıktım ki artık bebeğimi çok seviyorum bir türlü doya doya emzirenmedim sağıyorum oda olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen bana bir akıl verin o kadar bunaldım ki .. hafif alt dışı kabarmış ama çok hafif bu kadar sürer mi bir diş problemi . Sol göğsünü çok güzel boşaltırken sağ göğsümün pompa neden boşaltmıyor bu çocuk neden eskisi gibi yemiyor :KK61:
Arada öyle iştahsızlık olabilir, siz yinede emzirmeyi ve sütü bırakmayın. Olmazsa bi doktora gidebilirsiniz.

Arada öyle iştahsızlık olabilir, siz yinede emzirmeyi ve sütü bırakmayın. Olmazsa bi doktora gidebilirsiniz.
Doktora da gittim hiçbir şeyi yok dedi gayet sağlıklı ama neden böyle yapıyor o kadar yoruldum ki göğsüm sürekli şişiyor bunaldm

Ya bend ebu kadar aglamisdimmm canim benim kucaklayasim geldi :KK19: pompanin bosaltamadigi yöne bebeginizi biraz daha fazla emzirin daha cok üretir :)

Ya bend ebu kadar aglamisdimmm canim benim kucaklayasim geldi :KK19: pompanin bosaltamadigi yöne bebeginizi biraz daha fazla emzirin daha cok üretir :)
Ahh çok ihtiyacın var teselliye :( Bebeğim emiyor beni en büyük sıkıntıda bu 5 dakika sadece sonra bırakıyor ağlıyor

Doktora da gittim hiçbir şeyi yok dedi gayet sağlıklı ama neden böyle yapıyor o kadar yoruldum ki göğsüm sürekli şişiyor bunaldm
Benim oğlan hiç biberon kullanmadı, hep kaşıkla yedirdim. Sütüm yetmiyormuş, hiç kilo almiyordu, hem mama hem emziriyordum. Düzelir inşallah, belki bi yeri agriyordur.

Ha birde gögüsünüz pompaya biraz alismali bu bir hafta falan sürer :)

Benim oğlan hiç biberon kullanmadı, hep kaşıkla yedirdim. Sütüm yetmiyormuş, hiç kilo almiyordu, hem mama hem emziriyordum. Düzelir inşallah, belki bi yeri agriyordur.
Anladım aslında bir ay öncesine kadar hem biberondan hemde benden çok güzel emiyordu ama ne olduysa onu şu son bir aydır ne biberonla emiyor ne beni emiyor bıktım ya

Anladım aslında bir ay öncesine kadar hem biberondan hemde benden çok güzel emiyordu ama ne olduysa onu şu son bir aydır ne biberonla emiyor ne beni emiyor bıktım ya
Olur böyle şeyler, çocuk büyütmek zor canım napcan, Allah başka dert vermesin

Ahh çok ihtiyacın var teselliye :KK43: Bebeğim emiyor beni en büyük sıkıntıda bu 5 dakika sadece sonra bırakıyor ağlıyor
Evet evet benim kizimda böyleydi iste sabirsiz ... ya süt cok geliyor yada yavas geliyor .. pompayla sagmak cok iyi fikir gögüslerinizw biraz zaman verin. Alismali pompaya. Gögüslwrinizw biraz masaj yapin sicak yag ile pompalamadan önce. Ama yinede emzirin sonra sagdiniz sütten verin ki sadee alamadigini icsin siseden. Tamamen siseye alismasin :)

Kızımın da emmek istemediği zamanlar olurdu, diş, hastalık, üst solunum yolu sorunları olduğu zamanlar. Sağıp vermeye çalışınca, biberonu da istemezdi. Kaşık kaşık içirirdim ben de. Kaşıkla deneyin bakalım içecek mi? Bazı pompalar iyi çekmiyor,hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ilk günkü gibi çekmiyorsa servise gösterin. Hep böyle kötü çekiyorduysa, Avent elektrikli pompa öneririm, çok memnundum.

Kızımın da emmek istemediği zamanlar olurdu, diş, hastalık, üst solunum yolu sorunları olduğu zamanlar. Sağıp vermeye çalışınca, biberonu da istemezdi. Kaşık kaşık içirirdim ben de. Kaşıkla deneyin bakalım içecek mi? Bazı pompalar iyi çekmiyor,hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ilk günkü gibi çekmiyorsa servise gösterin. Hep böyle kötü çekiyorduysa, Avent elektrikli pompa öneririm, çok memnundum.
Verdin canım denemediğim kalmadı şırınga kaşık . Lanainoh tekli kullanıyorum çok iyi sol göğsümü bitiriyor ama sağı bitirmiyor sürekli süt birikiyor :(

Zaten çocuk ilk 5 dakikada sütün yüzde 90 nını emiyormuş dert etme.
Uyurken ağrıyan göğsünü emzirmeyi dene

Evet evet benim kizimda böyleydi iste sabirsiz ... ya süt cok geliyor yada yavas geliyor .. pompayla sagmak cok iyi fikir gögüslerinizw biraz zaman verin. Alismali pompaya. Gögüslwrinizw biraz masaj yapin sicak yag ile pompalamadan önce. Ama yinede emzirin sonra sagdiniz sütten verin ki sadee alamadigini icsin siseden. Tamamen siseye alismasin :)
UUn zamandır sağıyorum canım ama sağ gögsümü sağmıyor pompa sağıyor ama çok az

3-4aylık dönemde çevreyi daha renkli görmeye başlıyor elini ayaklarını keşfediyor bu yüzden memeden uzaklaşıyor etrafa bakmak istiyor. İnsanlar bu durumu genelde meme reddi olarak algılıyor. Sizinki de buna benzer diye düşündüm. Geçecek.. Naçizane, sürekli sağmak iyi birşey değil diye düşünüyorum. Hem meme tam boşalmıyor hem de zaman zaman fazla süt üretimi nedeniyle mastit olunabiliyor. Çalışan anneler gündüz sağarken gece emziriyor genelde. Emmemesinin nedeni nedir tam anlamadım.

Back