tecrübeli olan ablalarım yardımcı olurmusunuz

ayse585858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
1
0
1
34
1 ay sonraya nikah günü aldık herşeyimiz hazır neredeyse dün nişanlımla sohbet ederken utanarak söylüyorum biraz +18 konulara girdi ve çocuk konusundan konuştuk istemiyorum şimdilik dedim nasıl korunacaksın dedi fikri olan var mı en iyisi hangi yöntem bir de nişanlımın çekindiği bir konuda penisi konusunda 10 cm filan dedi yeterli midir ? benim bu konuda bir fikrim yok fikirleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim

bence erkegin korunmasi daha iyi. penis boyu konusunda da kisiden kisiye gore degisir kimi kadin veya erkek sorun etmez kimisi eder net ve kesin bisey denelibilcek konular degil bana gore.

Şimdiden mutluluklar dileriz :)
Korunmak konusunda erkeğin önlem alması daha mantıklı gibi.Fakat başka yöntemler hakkında bilgi almak için bir hekime danışabilirsiniz.
Diğer konudaki sorunuz çok takılmanız gereken bir yer değil bence.Karşılıklı mutlu olduğunuzda bu tip değerlerin bir önemi olmadığını anlayacaksınız

yeni evli olanlar genelde ya dogum kontrol hapi kullaniyor yada prezervatif...diger konu ise, onemli olan boyu degil islevi.

Aile hakimliğine gidip korunma yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz çünkü tüm kontrol yöntemlerinin avantajları ve dezavantajları vardır.

Öncelikle ömür boyu mutluluklar dlilemek istiyorum. Bu mesajı bir sağlık profesyoneli olarak yazıyorum. Penis boyunun vajinaya ulaşabilmesi için 8 cm yeterlidir. Fakat çoğu erkek 12 cm konusunda takıntılı olduğu için erkek kendini yatakta yetersiz gormekte bu cinsel hayatı olumsuz etkilemektedir. Benim nacizane fikrim eğer imkanınız varsa bir üroloji doktoruna muayene olup spermiyogram testi yaptırarak hem sperm sayısı hem de hareketliliği konusunda bilgi sahibi olmanız. Hem de ürolog tarafından bu pe nis boyu konusu nişanlınıza anlatılırsa psikolojik olarak o da rahatlayacaktır. Şu an için hastaneye gitmek çok akıllıca olmayabilir. Fakat bu pandemi durumu geçtikten sonra bence bu durumu düşünmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…