- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 29
Herkese merhaba ben sınıf öğretmeniyim ve bir sene önce dopuya atandım. Atandığm köy insanları sıkıntılı okul öğrenci başarı seviyesi yerlerde. Sınıfımda olabildiiğince dersleri yarışma oyun şeklinde işlemeye çalışıyorum ve gayretli öğrencilerim böyle daha çok seviyor ve eğlenerek daha çabuk öğreniyorlar. Oldukça sakin güler yüzlğ bir öğretmenim eski öğretmenler gibi korkunç değilim . Bi küfür duyarsam çok kızıyorum öğrencilerime. Bunları söylüyorum nasıl bir öğrrtmen oldupumu anlayın diye ama gelin görün ki bir iki öğrencim okula gelmek istemiyo oklua derslere katlanamıyorlar. Okul korkusu değil çğnkü sevgiyle yaklaştım oyunlarla işlemeye çalıştım başarısızlıklarında kızmadım etmedim ama yok artık ben de yoruldum uğraşmak istemiyorum onlarla diğer öğrencilerinde huzurlarını bozuyolar vicdan yapıyorum sen öğretmensin öğrenci eleyemezsin diye ama her yolu denedim artık uğraşasım gelmiyo biliyorum okul öğretmen korkusu değil onlarda ki bi cacıkta olmayacaklar bunu da biliyorum gayretli öğrencilere enerjimi vermeye başladım doğrjmu yapıyorum bazen bicdan yaoıyorum ama kazandırılcak çocuklar olsa bunu başarırdım ama yok yani derse isteksiz okula isteksiz oyuna isteksiz ee ben de katamıyorum katmak istemiyorum artık yanlış mı yapıyorum