Gebeliğe Hazırlık Tecrübeli hanımlar bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim merak ediyorum seni ne yaptin

Gitmedim daha canım ya sorma başıma geleni babam rahatsızlandı onu hastaneye kaldırdık bu arada benim işim arada kaynadi test alıp pazartesi günü yapıcam akşam yapsam olur dimi

Gitmedim daha canım ya sorma başıma geleni babam rahatsızlandı onu hastaneye kaldırdık bu arada benim işim arada kaynadi test alıp pazartesi günü yapıcam akşam yapsam olur dimi
Gecmis olaun canim, insallah onemli bir sey yoktur.. bata ne zamandi bilmiyorum ama eger gunun gectiyse yüksek ihtimalle çıkar inşallah

Gecmis olaun canim, insallah onemli bir sey yoktur.. bata ne zamandi bilmiyorum ama eger gunun gectiyse yüksek ihtimalle çıkar inşallah

Hayır günüm daha geçmedi canım normalde mayıs sonu haziran başı gibi olmalıydım ama yaklaşık 1 hafta erken oldu oda 3 gun surdu kesildi sonra 2 gün filan var günüme daha bugün test yapıcam bakalım çıkar inşallah

Saol canım bu arada amaliyat olucak babamda malesef sıkıntı bir dönemden geçiyoruz

Saol canım bu arada amaliyat olucak babamda malesef sıkıntı bir dönemden geçiyoruz
Insallhep hayirli ve guzel haberler alirain canim... Rabbim sifa versin ve inşallah hamilelik haberini de goaterain

Tatlim kusura bakma ya giremedim ben, gecmis olsun oncelikle. Rabbim bir an once şifa versin. Neyaptin yaptin mi testi?

Saol canım allah razı olsun aldım testi bugün yarın sabak ilk idrarla yapıp sonucu paylaşırım seninle mutlaka. İlgin içinde çok teşekkür ederim :)

Sende durumlar ney peki canım ? Çocuğun var mı veya hamile misin ?

Sende durumlar ney peki canım ? Çocuğun var mı veya hamile misin ?
Yok be canim nerdeee. Ben 3.5 yillik evliyim. 2.5 yildir istiyoruz. Bi kimyasal gebeligim var, sonrasinda hic bir sey yok. Esimin sperm hizi yavas, vitamin kullaniyo. Keciboynuzu pekmezi yiyo falan. Bekliyoruz bizde. :)

Yok be canim nerdeee. Ben 3.5 yillik evliyim. 2.5 yildir istiyoruz. Bi kimyasal gebeligim var, sonrasinda hic bir sey yok. Esimin sperm hizi yavas, vitamin kullaniyo. Keciboynuzu pekmezi yiyo falan. Bekliyoruz bizde. :)

Rabbim ramazanın yüzü suyu hürmetine çocuk isteyen herkese nasip eder inşallahh kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim bu ay biseler var mı peki belirti filan

Rabbim ramazanın yüzü suyu hürmetine çocuk isteyen herkese nasip eder inşallahh kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim bu ay biseler var mı peki belirti filan
Yok canim maalesef. Benim belirti zannettigim seyler vardi test yaptim negatif cikti yarim saat sonra da regl oldum zaten. Gunumden 3 gun once oldum hemde. Aminn canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Sagimda solumda gerkes hamile. Kimsenin evladinda gozum yok Rabbim hayirla kucaklrina versin ama sanirim bende yoruldum

Neden olmuyor peki canım doktorlar bişe demiyo mu ?

Çok üzüldüm canım inşallah bir an önce çocuk sahibi olursun dua edicez bol bol

Bende çok umutlanamıyorum aslında çok yeniyim daha bu ilk ayım aslında çocuk istemekte uygulamakta 1 yıllık evliyim rabbimden hayırlısını istemekten başka yapılacak birşey yok umudunu kaybetme sakın yoruluyosundur evet ama kötü düşünme inşallah bir sonraki ay rabbim dualarımızı kabul eder hamiş olursun çifte bayram yaşarsın

Canım test yaptım ama tek çizgi çıktı malesef ya o kadar da belirti var diyordum ama

Canım test yaptım ama tek çizgi çıktı malesef ya o kadar da belirti var diyordum ama
Sagol canim guzel diliklerin icin. Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben ogretmenim, her ne kadar henuz atanamasamda ucretli ogretmenlik yapiyorum surekli cocuklarlayim. Cok seviyorum onlari. Rabbimin imtihani farkli farkli iste iclerinde oldugum ve bu kadar sevdigim icin ogretmenlik nasip etti belki de.
Canim bebek konusunda ilk denemeleriniz oldugu icin belki de normaldir yasadiklarin. Belki de regl tarihlerin degisiyordur. Vücut kendini de hazirliyor olabilir. Maalesef cok yorum yapamiyorum.
Ne kadar basarabilirsin bilmiyorum ama bebek dusunmeden yaşayin cinsel hayatinizi. Cunku dusundukce psikolojik belirtiler yasiyo insan. Ben her ay bu ay unutacagim diyorum ama yapamiyorum.

Çok doğru dedikleriniz valla canım. En kutsal mesleği yapıyorsunuz ya maşallahh:) Düşünmemeye çalışmak lazım dediğiniz gibi ama insan düşünüyo ister istemez galiba

Çok doğru dedikleriniz valla canım. En kutsal mesleği yapıyorsunuz ya maşallahh:) Düşünmemeye çalışmak lazım dediğiniz gibi ama insan düşünüyo ister istemez galiba
Aynen dusunmeden yapamiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…