Selamnaleyküm Hanımlar;
Size birşey danışmak istiyorum ya şimdi 1 mayısta adet günümdü 14 mayısta da cocuk yapmaya karar verdik eşimle rabbim nasip eder inşallah. Benim sorum şu iki gündür kahverengi akıntı geliyo ve kasıklarda batma mevcut hastalanmama daha var anlamış değilim hiç böyle olmamıştı birde bugün az kan geldi. Forumlarda okudm bunun hamilelik belirtisi diyende var ( inşallah benimki de öyledir) başka şeyler diyen de başına böyle birşey gelen varmı bilgilendirebilir misiniz beni ? Teşekkür ederim şimdiden![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Size birşey danışmak istiyorum ya şimdi 1 mayısta adet günümdü 14 mayısta da cocuk yapmaya karar verdik eşimle rabbim nasip eder inşallah. Benim sorum şu iki gündür kahverengi akıntı geliyo ve kasıklarda batma mevcut hastalanmama daha var anlamış değilim hiç böyle olmamıştı birde bugün az kan geldi. Forumlarda okudm bunun hamilelik belirtisi diyende var ( inşallah benimki de öyledir) başka şeyler diyen de başına böyle birşey gelen varmı bilgilendirebilir misiniz beni ? Teşekkür ederim şimdiden
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)