• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tecrübeli hanımlar bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mlkbrhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
88
Selamnaleyküm Hanımlar;
Size birşey danışmak istiyorum ya şimdi 1 mayısta adet günümdü 14 mayısta da cocuk yapmaya karar verdik eşimle rabbim nasip eder inşallah. Benim sorum şu iki gündür kahverengi akıntı geliyo ve kasıklarda batma mevcut hastalanmama daha var anlamış değilim hiç böyle olmamıştı birde bugün az kan geldi. Forumlarda okudm bunun hamilelik belirtisi diyende var ( inşallah benimki de öyledir) başka şeyler diyen de başına böyle birşey gelen varmı bilgilendirebilir misiniz beni ? Teşekkür ederim şimdiden :(

Selamnaleyküm Hanımlar;
Size birşey danışmak istiyorum ya şimdi 1 mayısta adet günümdü 14 mayısta da cocuk yapmaya karar verdik eşimle rabbim nasip eder inşallah. Benim sorum şu iki gündür kahverengi akıntı geliyo ve kasıklarda batma mevcut hastalanmama daha var anlamış değilim hiç böyle olmamıştı birde bugün az kan geldi. Forumlarda okudm bunun hamilelik belirtisi diyende var ( inşallah benimki de öyledir) başka şeyler diyen de başına böyle birşey gelen varmı bilgilendirebilir misiniz beni ? Teşekkür ederim şimdiden :KK43:
Aleyküm selam canim. Oncelikle seni korkutmak istemem ama benin basima boyle bir sey geldi. Adetim bittikten sonra 2.haftanin icinde kahverengi lekelenmeler basladi, sonra doktora gittim. Kimyasal gebelik yaşiyormusum düştü. Ama seninki yerlesme kanamasi falan da olabilir. Kotuyü dusunme bi doktora git bence

Aleyküm selam canim. Oncelikle seni korkutmak istemem ama benin basima boyle bir sey geldi. Adetim bittikten sonra 2.haftanin icinde kahverengi lekelenmeler basladi, sonra doktora gittim. Kimyasal gebelik yaşiyormusum düştü. Ama seninki yerlesme kanamasi falan da olabilir. Kotuyü dusunme bi doktora git bence

Ayy gerçekten mi :( Yerleşme kanaması nasıl oluyo ki peki ya hiç bilmiyorum bu konuları daha yeni evliyim hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım aslında :(

Ayy gerçekten mi :KK43: Yerleşme kanaması nasıl oluyo ki peki ya hiç bilmiyorum bu konuları daha yeni evliyim hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım aslında :KK43:
Yerlesme kanamasi da hafif pembemsi kan oluyo gebelik olustugu zaman. Herkeste olmuyor ve adet tarihinde oluyor genellikle. Hatta adet ile karistirilabiliyor. Korkma canim bi doktora git en iyisini onlar bilir

Bende de kahverengi lekelenme olmustu canim ama cok az bir sekilde. Adetime de 3-4 gun vardi. Iki gun tekrarladi bu durum. Ama ic camasirimda oldukca hafif tarzda olmustu. 2.gun ise daha pembeydi. Inşallah Rabbim guzel ve hayırlı evlat nasip eder hepimize

Yerlesme kanamasi da hafif pembemsi kan oluyo gebelik olustugu zaman. Herkeste olmuyor ve adet tarihinde oluyor genellikle. Hatta adet ile karistirilabiliyor. Korkma canim bi doktora git en iyisini onlar bilir

Çok sağol canım en iyisi doktora gitmek galiba

Bende de kahverengi lekelenme olmustu canim ama cok az bir sekilde. Adetime de 3-4 gun vardi. Iki gun tekrarladi bu durum. Ama ic camasirimda oldukca hafif tarzda olmustu. 2.gun ise daha pembeydi. Inşallah Rabbim guzel ve hayırlı evlat nasip eder hepimize

Peki sonra ne oldu canim hamile olduğunuzu mu ogrendiniz

Canım bi kan ver hemen çıkar hamile olup olmadığın bence hamilesin

Amin canım inşallah peki sende de bu belirtilerden sonra hamile olduğunu mu öğrendin noldu ?

Canım bi kan ver hemen çıkar hamile olup olmadığın bence hamilesin[/QUOTE

İnşallah ya çok sağolun ilginiz için gerçekten çok stresli bir dönem oluyor ya okuyordum burdan hep ama insan kendi başına gelince daha iyi anlıyor

Amin canım inşallah peki sende de bu belirtilerden sonra hamile olduğunu mu öğrendin noldu ?
Evet canim, ben adetime 5 gun kala idrarda cok silik cizgi gormustum, adet gunu de kanda cikmisti, su an 21 aylik bir oglum var. O zaman defter tutmustum, hamilelik oncesi ve aninda yasadigim tum belirtileri not aliyordum :) biraz psikopata baglamistim sanirim :))

Evet canim, ben adetime 5 gun kala idrarda cok silik cizgi gormustum, adet gunu de kanda cikmisti, su an 21 aylik bir oglum var. O zaman defter tutmustum, hamilelik oncesi ve aninda yasadigim tum belirtileri not aliyordum :) biraz psikopata baglamistim sanirim :))

Yaa çok tatlı bende yapıcam mutlaka bunu :) Rabbim bağışlasın canım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin rabbim

Ne yaptin canim doktora gittin mi?

Adetim normalde 30 mayıs olması lazım onu bekliyim mi yoksa hemen yaptırıyım mı ne dersiniz
merhba arkadasım ben bu konuyu danıstım doktora. adete cok varsa kanda tahlili bile olsa cıkmayabılır dedı. adete yakın zamanda net sonuc alınabılıyor dedi. hanı cıkabılırde tabiki ama negatif cıkarsa kesın hamıle değilim diye dusunmeyin dedi

merhba arkadasım ben bu konuyu danıstım doktora. adete cok varsa kanda tahlili bile olsa cıkmayabılır dedı. adete yakın zamanda net sonuc alınabılıyor dedi. hanı cıkabılırde tabiki ama negatif cıkarsa kesın hamıle değilim diye dusunmeyin dedi

Hımm o zaman biraz daha bekliyim ben 4 gün var ama garanti olsun ya

adet tarıhını gecmesını bekle canım hatta test alıp adet tarıhınde yap cıkar yada cıkmazsa bı hafta bekle kan vermeye gıt

Back